2777
2789

دوستان اگر تاپیک های قبلی من رو دیده باشید،دو هفته هست که پدر عزیز و مهربانم رو بر اثر کرونا از دست دادم....

چون بخاطر خطر سرایت هیچ مراسم و جمعی نداشتیم همه بصورت تلفنی یا پیام باهامون همدردی کردن.....

پدرم معلم بازنشسته بودن،یکی از دوستاشون که من هم مدت کوتاهی ۲۲سال قبل باشون همکار بودم زنگ زده بود به گوشی پدرم که دست مادرمه و تسلیت گفته بود،شماره من رو هم از مادرم گرفت و زنگ زد برای تسلیت و چقدر هم از پدرم گفت که چند بار در شرایط سخت بهش کمک مالی و حمایتی و اینا کرده....

دوروز بعد چند تا پیام با موضوعات پراکنده از شماره ناشناس امد برام مثل بزرگداشت پیشکسوت های تعلیم و تربیت،پخت غذا و....  

من سوال کردم که شماره شمارو سیو ندارم خودتون رو معرفی کنید،ایشون هم گفتن من اشتباه فرستادم من سیاری هستم(همون دوست پدرم)و ارادتمند فلانی(اسم پدرم)

من هیچ پاسخی ندادم،اما بعد از اون هم چند پیام مثل گیف تبریک میلاد و حدیث و اینا فرستاد که بازهم جواب ندادم....

من تا جایی که لازم و واجب نباشه معمولا نامحرم وارد گفتگو نمیشم،تماس ایشون رو هم خیلی رسمی و سنگین پاسخ دادم و سپاسگزاری کردم.....

من زیاد تجربه در این زمینه ندارم،شما میتونید راهنماییم کنید که ایا هدفی دارن؟چون پیام های اول رو هم گفتن اشتباه شده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.