2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه فکر کردم الکل و ژل میگی زدم نه پیدا نکردم

ماسک و دستکش پیدا کردم

ماسک از لوازم تحریری خریدم

دستکش هم از یه مغازه لوازم پزشکی و ازمایشگاهی که ازش خرید میکردم قبلا  

داشت خداروشکر ولی قیمتش بالارفته بود

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

عزیزم جاهایی که محصولات بهداشتی سلولزی دارن میتونی ماسک ودستکش پیدا کنی

اگرم از خونه بیرون نری نیازی بهشون خیلی نداری برای ضدعفونی خونه هم از اب و وایتکس به نسبت یک به ده استفاده کن ژل های بهداشتی والکل وایناهم که الان اصلا معلوم نیست واقعا مواد تشکیل دهنده ش چیه/واینکه به هیچ وجه الکل صنعتی استفاده نکنید خودش ضرر داره

تو مصرف وایتکس هم زیاده روی نکنید

دستهاتونم با اب وصابون تند تند بشورین

من هیچکدوم و ندارم ن الکل نه ژل نه ماسک نه دستکش

ای بابا

ماسکو اگه پارچه داری خودت بدوز یکی از کاربرا گفت به جای فیل تر بین دوتیکه پارچه پودر زغال فعال شده بریزید و بعد دوخت بزنین

منم ماسک سه چهارتا دونه معمولیشوپیدا کردم

دستکش هم یه ویدیو اومد اموزشی با مشما فریزر میتونی درست کنی

رو یه تیکه کارتون دستتو میکشی بعد برش میزنی بعد پلاستیکو میذاری روش با هویه یا با چاقوی داغ شده برش میزنی پلاستیکو

ضد عفونی کننده هم میگن با دهانشویه میشه درست کرد ولی ترکیبشو بلد نیستم متاسفانه

سرچ کن

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋