2777
2789
عنوان

بچه هاتونو کی و به چه روشی از پوشک گرفتین؟😫😓🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 39 پست
۲ سال و نیمه بود. چند باری تو قالب قصه براش تعریف کرد. بعد یه روز بازش کردم و گفتم مامان هر وقت جیش ...

دختر یا پسر؟ منم پسرم ۲ سال و نیمشه..همش بهش میگم مامان بهم بگو وقتی جیش داری تا بریم دستشویی..اصلا متوجه حرفام نمیشه..حس میکنم درک نمیکنه هنوز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲ سال و نیمه بود. چند باری تو قالب قصه براش تعریف کرد. بعد یه روز بازش کردم و گفتم مامان هر وقت جیش ...

چ جالب امتحان میکنم در اینده🙏👍

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
من پسرم رفته تو ۲۱ سال...والا اون قدیما صابخونم بهم گفت گیره لباس بزن به باسنش زودی میگه‌...راستم گف ...

ای وای😁😁😁😁😁😁

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
وای خیلی زوده به نظرم..البته من پسر دارم و ۲ سال و ۵ ماهشه هنوز جیش و پی پی نمیگه..منم اصراری ندارم ...

😁🙏

دختر من چندبار مادر شوهرم اینها سعی کردن نشد هر چی میگفتم بابا بچم یبار هم تو حموم یا موقع شستن جیش ...

پس متفاوته.هر بچه یجوره👍🙏

3 سالگی

🙏❤

میشه یکم توضیح بدید چه جوری شروع کنیم چه کارایی باید بکنیم؟

اول باید جیش کردن رو متوجه بشه.یک کاسه بزارید زیر آفتابه و شلنگ آب رو قرار بدید در آفتابه‌ تا آب سرریز کنه و بریزه تو کاسه.و اجازه بدید بچه آب بازی کنه.

اگر از اون دسته بچه هاست که سخت میره دستشویی و با لجبازی قبول نمیکنه یک وسیله که خیلی دوست داره با خودتون ببرید تا بازی کنه.

اگر قراره از پوشک بگیریدش هرگز پوشکش نکنید.حتی برای خواب یا خروج از منزل.

قبل از خواب بره دستشویی،و هر دو ساعت یکبار ببریدش که لباسش خیس نشه.

پسر بچه ها رو هر نیم ساعت یکبار و دخترها رو هر ۴۵ دقیقه یکبار ببرید دستشویی.

اگر مثل دختر من با خوردن کوچکترین چیزی که طبع سرد داره مثل خیار،سردیش میشه و هر ده دقیقه لازمه بره دستشویی حتما نبات بدید به بچه.

و در آخر صبر..صبر..صبر...دعوا نکنید،کتک نزنید،داد نکشید.اگر فرش و..نجس شد کاملا طبیعی برخورد کنید.نجاست با یکمی آب برطرف میشه اما روان بچه ای که داد شنیده و دعوا شده هرگز درست نخواهد شد.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
منم بچم فروردین میره تو سه سال هنوز اقدام نکردم به گرفتن با ج روشی شروع کردی

ویتی دیدم موقع شستن جیش میکنه تشویقش کردم، بعدم یجور انگار پشت سرش حرف میزنم اما بشنوه به مامانم اینها زنگ زدم گفتم که جیش کرده تو دستشویی ، بعد یروز گفتم پوشک تموم شده نداریم نا بخریم اگه داشتی بگو 

هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نمیدونم خودم ک بچم دنیا نیومده.ولی خواهرام بچه هاشونو تا دوسالگی یاد داده بودن اونم ب راحتی.مخصوصا د ...

چشم ممنون🙏👍

دختر یا پسر؟ منم پسرم ۲ سال و نیمشه..همش بهش میگم مامان بهم بگو وقتی جیش داری تا بریم دستشویی..اصلا ...

پسر. 

پسر منم همین بود. فکر میکردم متوجه نشه. ولی گفتم حالا یه امتحان میکنم. اگه نشد بی خیال میشم. براش کتاب می می نی رو خریدم و خوندم. چند تایی قصه هم خودم سر هم کردم و یکم ذهنشو اماده کردم. بعد که خواستم بگیرمش مایعات بهش خوب میدادم که جیشش راحتتر بیاد. چند دفعه اول میرفتیم و بدون جیش کردن میومد بیرون. ولی اصلا اصرار نمیکردم که اذیت شه‌. یه بار که جیشش ریخت تو دستشویی کم کم فهمید قضیه چیه و بعد چند روز اگاهانه رفتار میکرد. 

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush