2777
2789
عنوان

چجوری میتونن اینقد بی شرف باشن

367 بازدید | 17 پست

چجوری میشه که دارن میبینن هم وطنشون یدونه ماسک و یا دستکش نداره و تا کمر توی سطل زباله های خیابون خم شده و نمیتونه محافظت کنه از خودش 

این ماسکو دستکشایی که هرروز میگن پیدا کریدم کجا میبرن که ما هنوز به دستمون نرسیده بعضیا خیلی تو خطرن

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط سکوت ...

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

ایرااااان وطنم وطنم وطنم،🤪🤪🤪

ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﻣﻰ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺗﺎ ﻧﻮﺭ الله ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻔﺘﺎﺭ ﺑﺎﻃﻞ (ﻭ ﻃﻌﻦ ﻭ ﻣﺴﺨﺮﻩ) ﺧﺎﻣﻮﺵ ﻛﻨﻨﺪ ﻭ ﺍﻟﺒﺘﻪ الله ﻧﻮﺭ ﺧﻮﺩ ﺭﺍ ﻫﺮ ﭼﻨﺪ ﻛﺎﻓﺮﺍﻥ ﺧﻮﺵ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ، ﻛﺎﻣﻞ ﻭ ﻣﺤﻔﻮﻅ ﺧﻮﺍﻫﺪ داشت.

ایران فدای اشک و خنده ی تو😔😔😔😔

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀

واقعا باعث تاسف هرروز اخبار میگه انبار اهتکار پیدا کردیم ولی در آخر خبری از چیزایی که پیدا کردن نیست خیلی جالبه از اهتکار یکی درمیارن دوباره خودشون اهتکار میکنن🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره

چون صحبت از بی شرف ها شد منم بگم امروز رفتم فروشگاه لوازم خوراکی بخرم دیدم بیرون فروشگاه یه عالمه دستکش لاتکس انداختن توی جوب یا کنار درختا سلام بی شعور ✋ وجود امثال تو واسه هر جمعی اضافیه

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

خوب شد من ی مدت میرفتم دندون پزشکی چندتا بسته ماسک خریدم پارسالم شمال رفتنی یبسته دستکش یبادمصرف گرفتم ی ماه پیش میخاستم بندازم بره خوب شد ننداختم الان استفاده میکنم ازش جالبه من ی بسته شو ۴هزارتومن خریدم الان شده خدددداااد تومن

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

فقط یک نمونه بگم خدمتتون که اگر بصورت میانگین هر داروخونه

۱۰نفر پرسنل داشته باشه

که هر نفر برای اعضای اصلی خانوادش 

و  برای اقوام و دوستان 

بخواد ماسک و لوازم ضدعفونی کنار بذاره

همونطور که اطلاع هم داریم از این ماجرا

خیلی از ماسک و دستکش ها و لوازم ضدعفونی  قبل از رسیدن ب دست مردم عادی توی خود داروخانه ها پیش فروش میشن

پروانه های بی اصالت فراموش میکنند که روزی کِرم بوده اند...