2777
2789
عنوان

چجوری میتونن اینقد بی شرف باشن

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 17 پست
چون صحبت از بی شرف ها شد منم بگم امروز رفتم فروشگاه لوازم خوراکی بخرم دیدم بیرون فروشگاه یه عالمه دس ...

حالا اونو میشه جمعش کرد ولی کسی بیمار بشه خیلی بددتر چون خیلیارو بیمار میکنه

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره
حالا اونو میشه جمعش کرد ولی کسی بیمار بشه خیلی بددتر چون خیلیارو بیمار میکنه

آخه خیلی حرصم گرفت همونها عامل بیمارین میگن دستکشتو بنداز تو یه پاکت بنداز ظرف آشغال دردار اونوقت ول میکنن تو خیابون، همسر من کادر درمانیه ازش برای یه ارگان ۳۰ تا ماسک میخواستن چو خودشون پیدا نکرده بودن زنگ زده بود چند جای آشنا همشون میگفتن اصلا نداریم واسه خودمونم کمه، حالا دیروز تو خبرا خوندم استرالیا با کمبود ماسک مواجهه حالا بماند یه کشور توسعه یافتست با جمعیت کم ما باید چه کنیم این وسط😥 خدایا خودت این زنده خوارهای چینی رو سقط میکردی آخه ما چیکار کنیم😭

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه خیلی حرصم گرفت همونها عامل بیمارین میگن دستکشتو بنداز تو یه پاکت بنداز ظرف آشغال دردار اونوقت ول ...

خدا باعثو بانیشو لعنت کنه کار هرکی که هس همون اونارو هم اونایی که شرایطو محافظت از خودمونو سخت کرده

حوض بی ماهی با ماهی بی حوض فرق میکنه .........................یدونه صلوات برای رفع حاجتم یادتون نره