2777
2789

آیفون نباید با گوشی های اندرویدی مقایسه شه

سیستم عاملشون فرق داره و کلا بحثشون جداس

اگه ب رابط.کاربری ساده و سبک ios علاقه مندید ایفون بخرید

اگه به شخصی سازی بالا و تنوع زیاد تو رابط کاربری علاقه اندروید بخرید

متخصص سخت افزار گوشی و کامپیوتر، تعمیرات گوشی، مشاور خرید گوشی و اسمبل سیستم  #مفید_باشیم :)    (2 ساله که اینجا عضوم پس با تاریخ عضویتم قضاوتم نکنید...)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آیفون خیلی سریع و راحته

خیلی سریع که مال گذشته بود

با قدرتمند شدن چیپ های پرچمداران اندرویدی الان سرعتشون با ایفون ها برابری میکنه و در بعضی موارد هم بیشتره (سری گوشی هایی که چیپست snapdragon 865 دارن)

اما ایفون معمولا در طولانی مدت سرعت اولیه خودش رو بهتر حفظ میکنه

متخصص سخت افزار گوشی و کامپیوتر، تعمیرات گوشی، مشاور خرید گوشی و اسمبل سیستم  #مفید_باشیم :)    (2 ساله که اینجا عضوم پس با تاریخ عضویتم قضاوتم نکنید...)
سامسونگ زد فلیپو دیدی؟ اس بیستذالترا دیدی؟ بعدشم کارایی مهمه که محدوده 

مثلا سامسونگ چه کارایی داره؟؟؟
اپل شعارش اصالت و کاربردی بودنه

نه گوشی فانتزی که تا حالا چنتا گزارش داشته از اینکه نمایشگرش از وسط ترک خورده😂😂😂اون تاشو هاش

اپل گوشیاش بعده ۶،۷سال همچنان اپدیت میشن و به روز با کلی تغییرات و اپشنای مختلف،یا اینکه من این سومین گوشیه اپله که گرفتم بعده ۷سال یک بارم گوشیم هنگ نکرده😂اتفاقی که واسه پرچم دارای اپل همون دو سه ماه اول میوفته😉

که گوشیای سامسونگ اینارو تو خواب میبینن،دیگه بقیه چیزارو خودت برو تحقیق کن😁
من همسرم چند ماهع پیش ۱۲تومن پول سامسونگ داد وقتی با گوشیه من که ایفون ۸ بود مقایسه کرد به حرف من رسید و پشیمون شد رفت عوضش کرد😁

شما سامسونگ پیشنهاد میکنین یا اپل

ایفون ها گوشی های بسیار با کیفیت و خیلی خوبی هستند ولی من با اندروید راحت ترم

بستگی ب سلیقه شما داره