2777
2789

تا فهمیدم باردارم با بتای 120 یک هفته لکه بینی داشتم که سقط شد و خونریزی ام در حد پریودی و کلا یک هفته طول کشید و تموم شد

دکترم بهم گفت پاک شدی میتونی اقدام داشته باشی

منم تا الان سه چهاربار اقدام داشتم از صبح سینهام متورم شدن و زیر شکمم درد میکنه کسل هم هستم ممکنه به این زودی دوباره باردار شده باشم ؟

درد زیر شکمم بنظرتون از چیه ؟

یا از عوارض سقط هست 😢

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه خیلی زوده حداقل سه چهار ماه صبر کن بدنت و تقویت کن.علت سقط چی بوده؟باید مشخص بشه.این دیگه چه دکتریه.من دو تا سقط داشتم تجربه دارم.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
نه خیلی زوده حداقل سه چهار ماه صبر کن بدنت و تقویت کن.علت سقط چی بوده؟باید مشخص بشه.این دیگه چه دکتر ...

چند هفته تون بود ؟

نه خیلی زوده حداقل سه چهار ماه صبر کن بدنت و تقویت کن.علت سقط چی بوده؟باید مشخص بشه.این دیگه چه دکتر ...

من دو هفتم بود نمیدونستم بار سنگین بلند کردم دمنوش زعفرون و رازیانه و گرمی می خورم که پریود بشم مثلا

خونریزیمم در حد پریودی بود 

وای همین گفت مشکل نداره

یکی ک اصلا رشد نکرد تو همون چهارپنج هفته موند سقط بسیار دردناکی هم داشتم.یکی هم شونزده هفتگی سقط شد.

عزیزم چقدر سخت ..

من دو هفتم بود نمیدونستم بار سنگین بلند کردم دمنوش زعفرون و رازیانه و گرمی می خورم که پریود بشم مثلا ...

دو هفته ک نمیشه.همون اول ک میفهمی بارداری یعنی چهارهفتته.از اولین روز آخرین پریودی حساب میکنن.تا پریود بعدی میشه چهارهفته.

سقط هر چی باشه حتی اوایلش سخته.حالا بزار این ماه بگذره اگ حامله شدی ک هیچ اگه نشدی خودتو تقویت کن یه کم زمان بده ب بدنت بعد با آگاهی اقدام کن تا خدای نکرده بازم سقط نشه.

دو هفته ک نمیشه.همون اول ک میفهمی بارداری یعنی چهارهفتته.از اولین روز آخرین پریودی حساب میکنن.تا پری ...

آخه من روز سی سومم از پریود قبلی ازمایش بتا دادم منفی بود

بعد روز پنجاه اوم یعنی دو هفته بعد بتا دادم بود 110 که فرداش شد 68 و سقط شد

و من میدونستم چه شبی رابطه داشتم اخه

برای اطمینان پیش یه دکتر دیگ میرفتی. قرص های تقویتی و ویتامین هم میخوری؟ 

بااین اوضاع کرونا یه ازمایش هم داشتم ترسیدم برم

آره میخورم

سقط هر چی باشه حتی اوایلش سخته.حالا بزار این ماه بگذره اگ حامله شدی ک هیچ اگه نشدی خودتو تقویت کن یه ...

باشه ممنون از راهنمائیت عزیزم