2777
2789
عنوان

تاحالا شده از غصه وگریه عذاب بکشید هیشکی درکتون نکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 24 پست
باورت میشه کاری به هیشکی ندارم ولی دقم میدن و اذیتم میکنن 

خدا هیچ بنده ای رو الکی عذاب نمیکنه چون ظالم نیست و هیچ ظالمی رو دوست نداره، بالعکس خیلی مهربونه با بندگانش. اگه روحت مریضه قرآن بخون با معنیش. با ذکر خدا قلبها آرام می گیرد. یادش کن تا یادت کنه. چرا فکر میکنی خداست که داره اذیتت میکنه، شیطانه که خیلی از انسانهای خوبو اذیت میکنه، داستان حضرت ایوب رو بخونی میفهمی چطور شیطان میتونه تو زندگی یه نفر دردسر درست کنه. کار شیطان علاوه بر وسوسه اذیت کردن انسانهای خوبه. هرچی بیشتر به خدا وصل بشی حالت بهتر میشه و روحت آروم میشه. 

واین نیز بگذرد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی متوجه نشدم جمله اولتو😑

امروزخيلى دلم گرفته بود از اينكه مدام اطرافيانم بچه دار ميشن و من فقط نظاره گرشون هستم.چشمم اتفاقى به امضات افتاد.اشكام جارى شد.چه قشنگ درددلمون رو نوشتى

امروزخيلى دلم گرفته بود از اينكه مدام اطرافيانم بچه دار ميشن و من فقط نظاره گرشون هستم.چشمم اتف ...

منم امروز کلی گریه کردم خدا خودش یه نگاهی بهمون بندازه

اومدنت یه معجزه اس خوش اومدی به زندگیم😍