2777
2789
عنوان

کسایی که کالری شماری میکنن بیان

102 بازدید | 23 پست

بچه ها من وزنم شده97_قدمم 156 میخوام رژیم و شروع کننم فقط نمیدونم بین مانکن و کرفس و زیره کدوم بهتره به نظرم کرفس کالری هارو کمتر میگه

بعد اینکه نمیدونم باید چقدر کالری مصرف کنم هر کی ی چیزی میگه هر نرم افزار ی برنامه پیشنهادی   میده بهم مثلا مانکن۲۰۰۰تا نوشتع نمیدونم این دوهزار واسه تثبیت یا لاغری_بامداد خمار۱۸۰۰تا زیره ۱۵۰۰تا دیگه گیج شدم

خودم ۱۲۰۰تا میبندم ولی میگم الان ک ۹۰وخورده ای هستم این جواب میده اگه برسم به ۷۰ دیگه با هزار تا کالری در روز ک لاعر نمیشم بعد دیگه کمتر از اونم نمیشه بخورم ک

میشه راهنماییم کنید

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

عزیزم فکر کنم 28بامداد جون عضو حدید میگیرن بیا اونجا با ما وزن کم کن بهترین کالری شمارهم کرفس هستش

اخه به نظرم کرفس خیلی کمتر از حد معمول میگه کالریا رو

بامداد بهم گفت ۱۸۰۰بخور ولی به نظر شما زیاد نیست؟؟

.../من ی زن چاق و سفید و خوشگلم که شوهرم عاشقمه/...26سالمه و  امیرم 31 سالشه که شده همه جونم...!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه به نظرم کرفس خیلی کمتر از حد معمول میگه کالریا رو بامداد بهم گفت ۱۸۰۰بخور ولی به نظر شما زیاد ن ...

نه وقتی بامداد جون اینو گفته درسته 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت 

من با زیره دارم لاغر میکنم هم کامله هم راحته و کالری برای تثبیت نیست برای کاهشه.من 76کیلو هستم و هم قده شما به من گفته 1200کالری مصرف کن و من باهاش راحتم.خیلی باحاله.منم دومین روزه شروع کردم خاستی بیا باهم ادامه بدیم

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
من با زیره دارم لاغر میکنم هم کامله هم راحته و کالری برای تثبیت نیست برای کاهشه.من 76کیلو هستم و هم ...

اخه زیره مثلا ی قاشق برنج رو میگه ۴۵کالری واقعا زیاد داره میگه

اخه زیره مثلا ی قاشق برنج رو میگه ۴۵کالری واقعا زیاد داره میگه

خوب درسته کالری برنج بالاست.همت کن اوایلش سخته

هیچ عشقی بالاتر از عشق مادر به بچه هاش نیست.عاشقتونم جوجه های خوشگلم🐥🐥
تلگرام ؟ یا واتساپ؟ لینک میدی لطفا؟

نه همینجا نه تل نه وات   شرمنده بلد نیستم لینک بزارم🙈🙈🙈🙈بامداد خمار تگ کن از اونجا بیا تاپیک 

خدایا شکرت به خاطر پسرای قند عسلم شکرت