2777
2789
عنوان

خیلی وقته از هم سرد شدیم😳😳😳

802 بازدید | 42 پست

دیگه نه اون میاد طرفم نه من میرم. قبلنا وقتی دعوا میکردیم یک دو روز اصلا باهم حرف نمیزدیم بعد این مدت یا من یا اون پاپیش میزاشتیم واسه اشتی و اشتی میکردیم اتفاقا بعد اشتی از قبل بیشترم باهم خوب میشدیم.  ولی این سری آخری که دعوا کردیم بد هم دعوا کردیم ولی این سری از بعد دعوا باهم حرف زدیم یعنی انگار اشتی بودیم ولی نه آشتی واقعی که بریم پیش هم . دیگه مثل دفعه های پیش نیست که چندروز اصلا باهم حرفدبزنیم بعدش آشتی این سری بعد دعوا باز باهم حرف زدیم مثل همخونه.  این دفعه با اینکه حرف نزدن چند روزه تبود ولی از همیشه خطرناک تره . فقط حرفای روزمره باهم میزنیم از بچه از خونه از اینا اونم در صورت نیاز . دیگه محبت و عشق رفته اصلا یکبارم سمتم نیومده بگه ببخشید منم نمیرم چون اکثرا همیشه من رفتم از دلش دراوردم ولی ایندفعه میخوام ببینم میاد یا نه. اصلا ازم رابطه نمیخواد یعنی قبلنم 80 درصد موارد من واسه رابطه پیشقدم میشدم ولی حالا که من نمیرم اونم نمیاد . دیگه هیچ حسی بینمون نیست فکر میکنم طلاق عاطفی که میگن یعنی این. 

نمدونم چه کنم ازش بدم اومده که اصلا منو نمیبینه ولی از یک طرفم حوصله اینجور زندگی کردنو ندارم جدا هم دوس ندارم بشم نه بخاطر عشق 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب یه کارایی کن تحریکش کنی ولی سمتش نرو . انگار ک داری یه طرفو اذیت میکنی

نه اصلا نمیخوام اینجوری کنم چون همیشه اینکارو کردم وورفتم به خودم رسیدم و تحریکش کردم اونم خب مسلما اومده سمتم . میخوام ایندفعه خودش بیاد ولی نمیاد

نه اصلا نمیخوام اینجوری کنم چون همیشه اینکارو کردم وورفتم به خودم رسیدم و تحریکش کردم اونم خب مسلما ...

اصلا به اون کاری نداری ک ببین خودتو لباس جذاب بپوش و به خودت برس و یکم تو حرکاتت  عشوه بده . حالا با اون.معمولی و سرد صحبت کن . دعوا هرچی کش دار تر بشه برا دو طرف عادی میشه . سعی کن بعده اینک.خوب شدین و مهربون بود ازش عذر خواهی بخوای و در این مورد باهاش صحبت کنی ک چه مشکلی داری