2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط همش فندک پیدا میکنم یا تو حیبش یا کشو لباساش.

تو دسشویی زیاد میشینه میدونم ک اونجا میکشه

زیر بار هم‌نمیره

سیگار هم میکشه اما جلو من نه

ته جیبش همیشه یکم خورده ااشغال مثل چوب ریزه و اینحور چیزا هست. ولی نمیفهمم چی میکشه. کمک کنید تورو خدا

سلام،اگه شبادیرمیخوابه صبحهادیرپامیشه،درطی ه0روز حداقل دوبارحالش عوض میشه علائمه اعتیاده تنبلی،نرسیدن به نظافت ه شخصی عدم تمایل به رابطه ی جنسی ،طولانی شدن ه زمان ه رابطه البته بمرور از زمانش کم میشه 

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه

لحطه ای شادن و لحظه ای پرخاشگر ..سرخوشی کوتاه و کلافگی بلند ..خارش بدن ...و بو ..اینا برو تو کار سنتی

عدم تمرکز ..قرمزی چشم ...فراموش کردن ..غش و حالت صرع ...برو تو کار صنعتی ها

مطمئنم.

کاملا عوض شده

همش چرت میزنه.

عصبیع

عرق زیاد میکنه

رابطه جنسیشم ک شاید باورتون نشه ماهی یه بار شده به زور

اصلا هم منو نمیبینه دیگه هیچ توجهی یا تعصبی نداره رو هیچ‌چیزی

تست اعتیاد بگیر ازش متوجه میشی خب هرکسی که جوریه خیلیا وقتی معتاد میشن بی غیرت میشن خیلی ها هم دچار توهم میشن همش فک میکنن داری بهشون خیانت میکنی مدام چکت میکنن شب بیداری روزا خوابیدن حرف زدن و عمل نکردن نظافت فردی رو رعایت نکردن البته بعضیاشون نه همه اینا علاعم اعتیاده .... 

فقط همش فندک پیدا میکنم یا تو حیبش یا کشو لباساش. تو دسشویی زیاد میشینه میدونم ک اونجا میکشه زیر ب ...

شاید چوب ریزا رو برا خلال دندون میخاسه😅

خدایا شکرت منم مادر شدم خدا هدیه هید و سالگرد ازدواجم و داد.خدا حونم عاشقتممم😍😍.۹۸/۱۲/۲۹تستم مثبت شد.ازمایش خونمم مثبت.خدایا شکرت بعد ۱ سالو ۸ ماه😍😍😍😍😍