2777
2789

من نمیتونم کدورت ها مون رو فراموش کنم هر بار چیزی میشه میگم مث فلان بار که بخاطر مادرت اینو گفتی بخاطر خواهرت فلان کردی . 😥😥 چیکار کنم فراموش کنم ؟؟؟

خدایا به دلمون آرامش بده😊

الان یه لحظه بخاطر ولادت حضرت علی احساساتی شدم گفتم ببخشم.  زنگ زدم به همسرم که بگم بخشیدم گفت تو انتظار داری من مث بچه هر کاری میکنم بهت بگم . گفتم من شریک زندگیتم باید منو در جریان بزاری نمیگن اجازه گرفتن میگن مشورت کردن . عصبانی شدم و بدتر بحث شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشینید یبار برا همیشه بدون جنگ و جدل دربارش حدف بزنید هر کس اشتباهاتشو بپذیره عذر خواهی کنه

منو میزاره تو عمل انجام شده یعنی عملا تکرار میکنه کاری که منو ناراحت میکنه

منو میزاره تو عمل انجام شده یعنی عملا تکرار میکنه کاری که منو ناراحت میکنه

شاید نمیدونه چقدر تورو ناراحت میکنه بنظرم فقط با گفتگو حل میشه البته من مال خودمم خیلی درست نشده ولی این چهار ماه هزار پله بهتر شده

منم اینجوریم سخت فراموش میکنم

چاره ای نیست باید فراموش کرد وگرنه خود آدم اذیت میشه

شوهر منم همیشه کارهاشو میکنه بعد به من میگه . مجبورم بسازم با این خصلتش

ای پروردگارِ من، از آنچه بر سرم آمده، دلتنگ و بی‌طاقتم، و جانم از آن اندوه که نصیب من گردیده، آکنده است؛ و این در حالی است که تنها تو می‌توانی آن اندوه را از میان برداری و آنچه را بدان گرفتار آمده‌ام دور کنی. پس با من چنین کن، اگر چه شایسته‌ی آن نباشم، ای صاحب عرش بزرگ.
شاید نمیدونه چقدر تورو ناراحت میکنه بنظرم فقط با گفتگو حل میشه البته من مال خودمم خیلی درست نشده ولی ...

نمیدونه؟؟؟؟ وای یکبار خواستم سکته کنم انقد حرص خوردم 

منم اینجوریم سخت فراموش میکنم چاره ای نیست باید فراموش کرد وگرنه خود آدم اذیت میشه شوهر منم همیشه ...

وای خیلی سخته . منم امروز بهش  گفتم منم من بعد هر کاری دلم خواست میکنم

نمیدونه؟؟؟؟ وای یکبار خواستم سکته کنم انقد حرص خوردم 

مردا اصلا نمیفهمن ما چقدر عصبانییم باید بشونیشون با کلام بهشون بگی اقا عصبانیم ناراحتم اصن ولی تو زمان مناسب همون موقع که جفتتون عصبانی هستید بگید بدتره