2777
2789
عنوان

سر دروغای شوهرم ...

232 بازدید | 6 پست

باهاش سردم 

حرف میزنم باهاش ولی اصلا مثل قبل نیستم . یعنی به دلم نمیشینه که مثل قبل باهاش حرف بزنم‌

اون هی میاد بحث باز میکنه من میبندمش 😑 اینم بگم اصلا معذرت خواهی هم نکرد ازم . تاپیک قبلی پیاماش هست . دست پیش گرفته بود کلی هم بارم کرد ولی بعدش بادش خوابید هی میخواد بیاد جلو ولی به دلم نیس 

دیشب پیام داده بود روز مرد هم مبارک ... منم تبریک گفتم بعد گفت باشه اینم بره روی خاطرات تولد و سالگردمون 

اخه تولدش من پیشش نبودم سالگردمونم یادم رفته بود ولی فرداش کلی کادو گرفتم و کیک .. خونه رو کلا شمع و گل کردم کلی هم خرج افتاد رو دستم اما انگار یادش نرفته 😑 نمیدونم چیکار کنم اشتی کنم یا نه ؟؟ 

لطفا قبل نظر دادن تاپیک قبلی رو بخونید که بتونید قضاوت کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه امروز بود  اون دیشب توقعشو داشته من چیکار کنم 😑

خب منم دیشبو میگم. من دیروز صبح تبریک گفتم

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن. 
خب منم دیشبو میگم. من دیروز صبح تبریک گفتم

خب قصد داشتم امروز عکسشو بزارم استوری تبریک بگم تازه باهاشم قهرم همونم از سرش زیاده ولی الان یه جوری ام 😑 ناراحت شده انگار 

اگه ناراحت شده یعنی براش مهمه که من تبریک بگم 

اگه براش مهمه یعنی دوسم داره😑

خب قصد داشتم امروز عکسشو بزارم استوری تبریک بگم تازه باهاشم قهرم همونم از سرش زیاده ولی الان یه جوری ...

پس چی

خدایا رضایم به رضای توخودت کاری کن که میدونی به صلاحمه و عزیزانم خوش حال میشن.