2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 72 پست
یه کوچلو سبزی قرمه رو تفت بده توش یه ذره رب بذار گوجه نذار چون الرژی زاست بعد که خوب تفت خورد اب اضاف کن جوش که اومد یه مشب برنج که از قبل خیس خورده بود بذار توش بذار تا برنج خوب وا بره....نمکم اگه دوست داشنی بذار خیلی خوشمزه ست من گاهی اوقات برا خودمو شوهرم میپزم البته برا خودمون پیاز داغ و ادویه هم میزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهدا جان شیرخشک پپتی جونیور شیرین نیست می تونی ازش استفاده کنی ولی اگه مطمئنی آلرژی نداره شیر پاستوریزه رو ده دقیقه بجوشون برای پوره و فرنی می تونی استفاده کنی
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
ممنون سهیلا جان. امشب واسش درست میکنم. خدا کنه بخوره. در کل خیلی بد غذاس
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
عزیزم رب گوجه زیر یکسال ممنوعه مگر خونگی...گوجه فرنگی تو لیست حساسیت زا ها نیست...خود گوجه رو بزن توغذاش بهتره
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
اصولیش اینه که ادویه بهد از یکسالگی اضافه شه خصوصا که بچه ها غذاهای کم ادویه رو بهتر میخورن من هیچی به غذاش نمیزنم تا یک سالگی شما هم نزن چون فایده ای که نداره آلرژن هم هستن
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!