2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 72 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تغذیه تکمیلی تغذیه در ماه نهم دو هفته اول ماه نهم : در این زمان می توان حبوبات نیز به سوپ اضافه کرد. دو هفته دوم ماه نهم : در این زمان می توان از اب میوه طبیعی به میزان یک قاشق مربا خوری شروع کرد که بهتر است با هم حجم اب مخلوط شود. تغذیه در ماه دهم : در ماه دهم می توان از میوه جات مثل سیب و یا موز به مقدار کم شروع کنیم و به رژیم غذایی کته نرم نیز اضافه کرد روش تهیه کته : یک تکه گوشت گوسفند و یا مرغ را می پزیم و در آب ان برنج اضافه کرده و بعد از آماده شدن استفاده می کنیم. تغذیه در ماه یازدهم و دوازدهم : باید تنوع غذا در تهیه سوپ ،‌ کته ، پوره و ... رعایت شود. با توجه به اشتهای کودک میتوان به مقدار غذا در هر وعده اضافه کرد و از دادن غذاهای سفره ( به علت وجود چاشنی و نمک ) پرهیز نمود. غذا هایی که قبل از یک سال نباید استفاده شود بطور کلی تا یکسالگی ، عسل ، شیرپاستوریزه ( به تنهایی)، پنیر ، سفیده تخم مرغ ، ‌شکلات، انواع توت،‌ کیوی، آلبالو، گیلاس ، خربزه ، کشمش،‌ دانه انگور، ذرت ، تکه‌های سوسیس، آجیل ، قهوه ، چای پررنگ ، فلفل، ادویه جات، ترشیجات ، نمک، نوشابه‌های رنگی و گازدار، از حبوبات لپه ونخود و از گروه سبزیها اسفناج و کلم و تکه‌های سفت و خام و سبزیها و ... توصیه نمی‌شود دکتر عزیزاله یوسفی فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد و تغذیه متخصص بیماریهای کودکان و نوجوانان استادیار دانشگاه علوم پزشکی ایران تلفن تماس@govareshkoudakan
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
اره غلط میزنه. میشینه و دور خودش میجرخه. یکم سینه خیز میره
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...