2777
2789
عنوان

غذای کمکی

| مشاهده متن کامل بحث + 97 بازدید | 72 پست
اصلا غذای میکس نشده نمیخوره. غذا ها رو هم وقتی میکس میکنم همشون مزه شون مثل هم میشه. براش تکراری شده
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید چیزایی که میریزی رو عوض کنی یا حذف کنی مزش فرق کنه سوپشو مثلا هویج بلدرچین ذرت سیب زمینی با جعفری بریز دفعه بعد قارچ گوشت برنج پیاز شوید
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
الان میتونم یه سیب زمینی کوچولو رو با نصف استمان شیر پاستوریزه رقیق کنم؟شیرش زیاد نیست؟
در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
بعضی وقتا فقط سبزیجات بریز
کدو سیب زمینی پیاز زرشک و....
فلفل...دارچین...زنجبیل هل اینارو بزن به سوپش طعم بگیره
در هر چیز بد بذر مزیتی مثبت به همان اندازه یا بیشتر هست.ناپلون هیل
اگر به طور قطعی آلرژی نداره می تونی بدی ولی بهتر ازشیر پاستوریزه شیرخشکه که هم ایکن تره و هم غنی ترو بهتر از شیر خشک شیر مادر ، در کل من نمیدم
زندگیم بوی گل میده! گل "رز "و "یاس"!
الان داره دندون درمیاره خیلی کم اشتها و لاغر شده. طبیعیه که اینقد کم غذا و شیر میخوره
فاهی جان و ماه عزیز میتونم با زعفران یا هل طعم دارش کنم. الان زود نیست