2777
2789
عنوان

تو رو خدا صیغه ی مرد زندار نشید

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 43 پست
همین اطلاعات نداری که میگی صیغه ی یک ساعته وجود نداره فقط زنهای یائسه میتونن یکساعته صیغه بشن

آره من اطلاعات ندارم . این همه کثافت کاری هم بوسیله صیغه انجام میشه و بچه حروم زاده بوجود میاد من اطلاع ندارم و ندیدم .بیخیال!!!

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
مگه اینایی که طرفدار صیغه و.... هستن این چیزا رو درک میکنن.که زنی این همه سال با بد و خوب طرف ساخته ...

بخدا....

با بدبختی و نداری و نپوشی و نخوری طرف بسازی.بعد یه عمر زندگی که به سرشت و سامون میرسی...طرف میره سوگولی پیدا میکنه برا خودش دو دستی همه رو تقدیمش میکنه و زن و بچشو کامل کنار میذاره...

خدا ازشون نگذره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرتون چیه درباره مردی که زنش فقط سالی دو بار  یا یک بار و حتی کمتر به شوهرش توجه زنانگی داشت؟

این مرد بعد از ۱۰ سال با یکی صیغه کرد و وقتی صیغه کرد تازه فهمیده بود زن یعنی چی

البته همه و همه اون مرد رو دیگه آدم حساب نکردن

زنش وقتی رفت مشاوره بهش گفت خواهشا دیگه ادامه نده که گند زدی شوهرت بی عرضه بود باید سال اول زندگیت میرفت صیغه میکرد

البته بعدا اون مرد به غلط کردن افتاد و معذرت خواست هرچند طلاق گرفتن

زنش تو خونه مثل مادربزرگ ها میگشت و همش میگفت من هیچوقت تورو نخواستم مجبورم که باهات هستم

خانواده اون مرد هم ولش کردن و اون مرد الان تنهاست و هرگز دیگه صیغه نمیکنه

دلم براش سوخت چون هیچوقت خانوادش باورش نداشتن

زنش گستاخانه بهش میگفت من عاشق کسی دیگه بودم و مجبورم که با تو هستم

مرد بعد صیغه فهمیده بود که زن اگر مهربانی کنه زندگی میتونه چقدر شیرین باشه چیزی که زنش واقعا ده سال ازش دریغ کرد 

همه این نوشته ها گفته های زن همون مرد هست که طلاق گرفت

حتی قبل طلاقش یادمه که بارها میگفت یکساله مثل برادر خواهریم یا ۴ ماهه که برادرخواهریم

به نظر من بعضی از زن ها خیلی به شوهرشون ظلم میکنند حقشون هست سرشون ده تا هوو بیاد

همه دوستای زنه دارن بهش فحش میدن که نتونست شوهر خوبشو جمع کنع و اونو خرابش کرد.

آره من اطلاعات ندارم . این همه کثافت کاری هم بوسیله صیغه انجام میشه و بچه حروم زاده بوجود میاد من اط ...

منم منظورم اینه که اگر میخواین هر غلطی بکنین بکنین 

خودتون میتونین با خدای خودتون

وجهه ی اسلامی بهش نپوشونین

نظرتون چیه درباره مردی که زنش فقط سالی دو بار  یا یک بار و حتی کمتر به شوهرش توجه زنانگی داشت؟ ...

عزیزم همه اینطور نیستن...خیلیاشون زنشون براشون همه کار کرده خودشون هرزن و تنوع طلب...کرم دارن...

اون زن که همه کار برای شوهرش کرده و چیزی براش کم نذاشته چه گناهی کرده که سرش باید هوو بیاد

نظرتون چیه درباره مردی که زنش فقط سالی دو بار  یا یک بار و حتی کمتر به شوهرش توجه زنانگی داشت؟ ...

اینی که گفتی زنش ناشزه بوده.و حق نفقه هم براش اجاره نمیشده....وفتی همو نمیخواستن باید همون اول از هم جدا میشدن

اونم راه حل داره . چرا مشکلشو به خانومش نگفته؟ چرا با مشاور صحبت نکرده ؟ اگه دید با این چیزا حل نمیشه طلاق رو پیشنهاد بده اگه خانوم نمیخواست طلاق بگیره بره سراغ این کارا . تحت هیچ شرایطی وقتی یکی وارد یه رابطه میشه حق رابطه ای جدا از اون رابطه نداره چه مرد چه زن فرقی نمیکنه اول باید مشکل رو حل کنه یا اگه حل نمیشه از رابطه خارج بشه بعد وارد رابطه جدید بشه

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
عزیزم همه اینطور نیستن...خیلیاشون زنشون براشون همه کار کرده خودشون هرزن و تنوع طلب...کرم دارن... او ...

واقعا اونا فرق دارن

خدا نکنه مردی یه بار سرش بلند شه

بعضیا که خیلی بهونه جو هستن 

به زنشون میگن تو چاق نیستی بعد زنه میره چاق میشه حالا مرده عشقش کشیده زنش لاغر باشه

اووووفففف 

واقعا با این خانمایی که طلاق میگیرن بعد انتظار دارن وارد زندگی یکی دیگه بشن باید چیکار کرد

اینا خوب بلدن مخ بزنند

واقعا اونا فرق دارن خدا نکنه مردی یه بار سرش بلند شه بعضیا که خیلی بهونه جو هستن  به زنشون م ...

بعضیاشون خیلی چندشن . چون زندگی خودشون خراب شده نمیتونن ببینن کسی زندگی خوب داشته باشه . البته همه اینجور نیستن خدا کنه کسی ذاتش بد نباشه

✌نیام رو میسازم تک نفره😍
واقعا اونا فرق دارن خدا نکنه مردی یه بار سرش بلند شه بعضیا که خیلی بهونه جو هستن  به زنشون م ...

درسته خوب بلند مخ بزنن.زبون بریزن...

الکی عشوه بیان...تا به هدفشون برسن

يعني هروقت ميشنوم براي اين صيقه اي چه ها ميكنه جيگرم ميسوزه

آره دیگه سوگولین...اینقدرم به خودشون میرسن و همه پولشونو خرج لباس و قیافشون میکنن و زبون میریزن تا طرف خامشون بشه...

من پدرم حتی جاخونه به نامه زن صیغه ایش کرده...فکرشو بکن!هرماه ۱میلیون خورد وخوراک مواد غذایی براش میخره و میبره....همش درحال پیام دادن با طرفه....خیلی زجر میده خیلی....

اینایی که اینجورین و میرن زن صیغه میکنن داتشون خرابه.نمیتونن به یکی اکتفا کنن...الهی خیر نبینن