2777
2789
عنوان

الانسان حریص فی ما منع

98 بازدید | 12 پست

اینقدر سایت خلوت شده که خنده داره. هر شب این موقع ۲ هزار نفر کاربر بود الان ۲۰۰تا😁

واقعا که انسان در کاری که منعش کنن حریص میشه. حالا اگر میگفتن برید مسافرت همه میگفتن نه پول نداریم کار داریم فلان. اما امسال اونی که هیچوقت نمیرفته هم از یک ماه زودتره عید راه افتاده 🤣

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سایت که شلوغه

نه بابا. هر شب هر تاپیکی تا ۲۰صفحه میرسید. اصلا نمیتونستی نذرهارو بخونی. حالا یک صفحه دو صفحه شده😁

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
نه بابا. هر شب هر تاپیکی تا ۲۰صفحه میرسید. اصلا نمیتونستی نذرهارو بخونی. حالا یک صفحه دو صفحه شده😁

نظر😱😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°

آخرش همونا بیچارمون میکنی مایی که ۱۶ روزه خودمونو تو خونه حبس کردیم

تر و خشک باهم میسوزه

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️
نـــــــعم نــــــــعم الدرست

🤣🤣🤣الدرست😂😂

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°