2777
2789

هيچ وقت هيچ وقت 

هميشه از ته ته ته دل ارزو ميكنم همه فاميل و دوست و اشنا بهترين ها رو داشته باشن 

تو يه جمع ٢٠ نفره گفتم كسي بارورش نشد 

ولي اينجا كسي منو نميشناسه كه دروغ بگم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کی ؟؟؟😁😁

خواهر شوهر .همسنیم  و کلا همه چیمون ، از عقد و ازدواج و بچه بدنیا اومدن نزدیک به هم بوده . نسبت به جاریا انقد حسود نیستم که به این حسادت میکنم 

تنها تکرار من دوستت دارم 😘😘

اره.

به  بعضی کار برای اینجا که خیلی صبور و مهربون و وقتی خانما از خستگی به خاطر بچه هاشون مینالن میگن بدینش به من چون بچه خیلی دوست دارم

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

من به عروس دایی شوهرم حسودیم میشه چون خیلی خوش شانسه

و به یکی از دوستام چون خیلییییییی خوشگله

پستی که میزارم واسه استارتره اگه مخالفی به خودت مربوطه منو ریپلای نکن 👊

به جاری م ... شوهرش به شدت با اراده س ..با ما زندگی شونو شروع کردن و الان به همه چیز رسیدن ولی ما ...

آرامبخش ها حافظه ام را پاک کرده اند ..اما     دلم میگوید من کسی را بسیار دوست میداشتم...
بنطرم  حسادت توی اقایون خیلی کمه

ن حسادت اگر نباشه البته غبطه اگر نباشه حسادت خوب نیست حسادت یعنی اینکه بخوای طرف ب خاک بشینه غبطه یعنی حسرت بخوری بخوای مثل اون یچیزیو به دست بیاری

خلاصه غبطه اگر نباشه ادم پیشرفت نمیکنه که بالاخره باید یه غبطه ای بخوری 

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...