2777
2789
وااا. یعنی اگه دختر جهاز نبره نباید پشت سرشو نگاه کنه. یعنی باید خانواده خودشو فراموش کنه چون جهاز ن ...

موافقم، دختر خودش اونقدر با ارزش هست همون بسه واسه پسر

برای مشکلم یک صلوات بفرست
وااا. یعنی اگه دختر جهاز نبره نباید پشت سرشو نگاه کنه. یعنی باید خانواده خودشو فراموش کنه چون جهاز ن ...

وظیفه دو طرف زندگی بسازن

پدر داماد هم عروسی میگیره و بعضی اجناس و حتی کمک و خانه

وضع الان مقایسه کن با بیست سال پیش زنها یا بعضی کشوورهای دیگه تا بفهمی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه دامادا رو عادت دادیم به لقمه آماده

باید وسیله های خونشونو براشون بخریم از بهترین مارک

جشن عقد بگیریم با بهترین تشریفات

بعد داماد یه خونه ۴۰ متری اجاره کنه ته شهر یه عروسی مزخرفم بگیره تو بدترین تالار و بگه زن گرفتم هزینه کردم !!!!!!

به نظرم سیسمونی خیلی رسم مزخرفیه. تو بعضی شهرا پدر عروس باید ریز تا درشت جهیزیه دخترشو اونم جوری که حرفی توش درنیاد فراهم کنه تازه یخچالشم پر کنه. تازه وقتی عروس بچه دار بشه باید سیسمونی هم بده یعنی کل وسایل مورد نیاز بچه. تازه برای سن نوجوانی بچه هم لباس میخرن. شاه دامادم وظیفه اش اینه که بشینه سر زندگی آماده بدون هیچ زحمتی. لااقل خرج بچتو خودت بده. 

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند 
متاسفانه دامادا رو عادت دادیم به لقمه آماده باید وسیله های خونشونو براشون بخریم از بهترین مارک جشن ...

ما اصلا اینکارا رو زشت میدونیم. عقد و عروسی و همه چیزم با داماده. ولی خانواده عروس نباید سخت بگیرن. 

ما اصلا اینکارا رو زشت میدونیم. عقد و عروسی و همه چیزم با داماده. ولی خانواده عروس نباید سخت بگیرن.& ...

اره ماهم اینکارارو نمیکنیم منظورم کسایی بودن که باعث میشن دامادا روز به روز پرتوقع تر بشن.

اره بروجردیا همین طوری اند . من بد بخت که خونه و ماشین هم دادم . خیلی تو ازدواج بدشانس بودم . هم جها ...

خونه و ماشین دیگه چرااا؟ یعنی اگه نمی دادی چی میشد؟ 

یکی از دوستام تو هر مراسمی مادرشوهرش می خواست برقصه رسم داشتند عروسا حتما باید بلند میشدند به احترام ...

چه رسم داغونی😂😂😂😂

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

وظیفه دو طرف زندگی بسازن پدر داماد هم عروسی میگیره و بعضی اجناس و حتی کمک و خانه وضع الان مقایسه ک ...

خیلیا رو دیدم که بابای عروس جشن عقدو گرفته جهاز آنچنانی هم داده ولی موقع عروسی داماد فقط عروسو برده زیارت و آورده توی یه آلونک اجاره ای. عروس بیچاره هم هیچی نمیگه. اگه کسی ندار باشه عیب نیست ولی مشکل اینجاست که مادر همین داماد بی پول سر کوچکترین نقصی که توی جهاز ببینه چنان شری به پا میکنه که انگار پسر خودش چه گلی به سر عروس زده. 

ببخشیدرفیقم  میگف تو روستاشون رسمه عروسی روز  قبل عروسی باید جلوهمه با برادرشوهرش رابطه دا ...

اره منم شنیدم 

ولی من شنیدم که روز بعد از عروسی جلو مادر شوهر و شوهر با یک مرد  اگه عروس لذت ببره داماد باید طلاقش بده و میگن عروس خیانتکار بوده 

اره منم شنیدم  ولی من شنیدم که روز بعد از عروسی جلو مادر شوهر و شوهر با یک مرد  اگه عروس ...

اره همینطوره ولی میگف برادرشوهر. حالاروزشودقیق نمیدونم ولی خیلی رسم بیخودیه حالم بدشد