بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
به نظرم سیسمونی خیلی رسم مزخرفیه. تو بعضی شهرا پدر عروس باید ریز تا درشت جهیزیه دخترشو اونم جوری که حرفی توش درنیاد فراهم کنه تازه یخچالشم پر کنه. تازه وقتی عروس بچه دار بشه باید سیسمونی هم بده یعنی کل وسایل مورد نیاز بچه. تازه برای سن نوجوانی بچه هم لباس میخرن. شاه دامادم وظیفه اش اینه که بشینه سر زندگی آماده بدون هیچ زحمتی. لااقل خرج بچتو خودت بده.
عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور میکنند و باعث لبخندم میشوند
وظیفه دو طرف زندگی بسازن پدر داماد هم عروسی میگیره و بعضی اجناس و حتی کمک و خانه وضع الان مقایسه ک ...
خیلیا رو دیدم که بابای عروس جشن عقدو گرفته جهاز آنچنانی هم داده ولی موقع عروسی داماد فقط عروسو برده زیارت و آورده توی یه آلونک اجاره ای. عروس بیچاره هم هیچی نمیگه. اگه کسی ندار باشه عیب نیست ولی مشکل اینجاست که مادر همین داماد بی پول سر کوچکترین نقصی که توی جهاز ببینه چنان شری به پا میکنه که انگار پسر خودش چه گلی به سر عروس زده.
عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور میکنند و باعث لبخندم میشوند