2777
2789
یه رسم الکیه بنظرم من تو نینی سایت اشنا شدم با این رسم

والا همه جا دارن منم داشتم هم پارسال همسرم اورد امسالم مامانم دیگه ام تموم شد همون ساله اوله فقط

سلام😁چیشده چتونه🤯قر_طینه ای تو خونه😷هی تاپیک میزنین🥴ماروهم اسکل کردین توخونه🥵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندیدم ،امار چی میگرفت؟

مرتیکه میخواست بدونه ملت روزی چند بار غسل لازم میشن

اسبم با کله داشت میرفت تو تاپیک زدم زیر دمش🤬🤬🤬

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 
درستش همینه

وقتی درسته که دختر دیگه بره خونه شوهر و خانواده شوهر واسه همیشه و پشت سرش نگاه نکنه

وگرنه چ فرق دارره پسر از زیر بته دراومده!

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود
چرا خونه و ماشین دادی 😨

هرچی گرونی سد نداشت رو پول رهن بزاره . درامد کم نمی تونستیم اجاره بدیم . دیگه رفتم خونه بابام نشستم چیکار می کردم . نمی شد برم تو خیابون چادر بزنم که . ماشینشم داغون بود . تهرانیم

وقتی درسته که دختر دیگه بره خونه شوهر و خانواده شوهر واسه همیشه و پشت سرش نگاه نکنه وگرنه چ فرق دار ...

وااا. یعنی اگه دختر جهاز نبره نباید پشت سرشو نگاه کنه. یعنی باید خانواده خودشو فراموش کنه چون جهاز نبرده؟ درستش اینه که زندگی مال اون پسره و خودش باید برای همسرش زندگی و آسایش فراهم کنه نه اینکه پدر بیچاره عروس زحمت زندگی پسر مردمو بکشه. آنقدر رسم مزخرف جهاز بردن عروس رو تکرار کردیم که خودمونم باورمون شده وظیفه عروسه که جهاز ببره درحالیکه اصلا هیچ وظیفه ای نداره. 

عاشق آن خاطراتی هستم که تصادفی از ذهنم عبور می‌کنند و باعث لبخندم میشوند