2777
2789
عنوان

اگه میشه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که بحق این روزهای عزیز پدرتون سلانتی خودشون رو بدست بیارن خیلی سخته ادم ناراحتی عزیزش رو ببینه ونتونه کاری کنه متاسفانه منم پدرم خیلی سختی کشیدن و مابادیدنش عذاب کشیدیم امیدوارم خداپدرتون رو براتون حفظ کنه

ممنون دلارام جون  پدرت فوت شده ؟

اره عزیزم دورازجون شما خیلی سختی کشید و جلوی چشم ما ذره ذره آب شدو مادیدیم ولی کاری ازدستمون برنمیومد روزای خیلی سختی بود کلا بابام آدم مظلومی بودوقتی که حالش بدبودمیدیدیمش اشکمون درمیومدخداواسه هیچ دختری نخواددیدن اونروزارو انشالله پدرتون هرچه سریعترخوب بشه عزیزم خیلی بهش روحیه بدید وجلوش اصلا خودتون رو ناراحت نشون ندید

اره عزیزم دورازجون شما خیلی سختی کشید و جلوی چشم ما ذره ذره آب شدو مادیدیم ولی کاری ازدستمون برنمیوم ...

وای دلارام بابای منم همین طوره 

بابام شده پوست و استخون 

یه ساله که درگیر سرطان مغزه 

تموم مراحل درمان رو رفتیم ولی دریغ از ذره ای تغییر 

بابام بدتر شد که بهتر نشد 

ذره ذره آب شد ، حالا هم آی سی یو هست و حالش خیلی بده و با اکسیژنم به  سختی نفس میکشه

وای دلارام بابای منم همین طوره  بابام شده پوست و استخون  یه ساله که درگیر سرطان مغزه&nbs ...

الهی عزیزم باتموم وجودم حس وحالت رو میفهمم.پدرمن ریه هاش درگیربود باورت میشه حدودچهل روز آی سیو خوابید و چون نمیتونست تنفس کنه کلی دستگاه بهش وصل بود یه بارکه رفتم ملاقات ازپشت شیشه ببینمش بهم اشاره کردکه برم داخل وقتی رفتم با زبون بی زبونی بهم التماس میکردببریمش بااون حال بدش سعی میکردروی کاغذی که باخودم برده بودم یادداشت کنه هنوزدارمش اون دفترچه رو ومن اون لحظه بدترین احساس رو داشتم سری های بعدی که رفتم پیشش روز پدربودوقتی بهش گفتم روزت مبارک اشک روی گونه هاش روون بود آااه چی بگم خواهر خیلی اذیت شد اما چون آرزوش بود توخونه خودش باشه ما باهربدبختی بود دستگاه اسیژن و کلی دم و دستگاه آوردیمش خونه چندروز بعدمتاسفانه فوت شد

الهی عزیزم باتموم وجودم حس وحالت رو میفهمم.پدرمن ریه هاش درگیربود باورت میشه حدودچهل روز آی سیو خواب ...

وای خدایا چقدر سختی کشیدین 

بابای من از پنج شنبه رفته آی سی یو 

با وجود اکسیژنم نمیتونه درست نفس بکشه