2777
2789

یه مدت به هر سختی شده زیاد غذا بخور کم کم اشتهات باز میشه من خودم از 41 به 48 رسیدم هر روز آجیل و بستنی میخورم تخم مرغ زیاد میخورم صبحانه قبلا اصلا نمیخوردم الان صبحونه کامل میخورم غذاهامو چرب تر درست میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فایده نداره همه بهم میگن نی قیلون

منم چند سال همینو میگفتم چند سال لاغر بودم یه مدت رژیم یا باشگاه بعد بیخیال میشدم این سری جدی گرفتم کالری شمار کرفس نصب کردم روزی حدود 3هزار کالری میخورم البته قبلش رفتم چکاپ کامل دادم سالم بودم و کمبودی تو بدنم نداشتم یکم استرس داشتم رفتم پیش متخصص اعصاب قرص گرفتم رفتم پیش متخصص تغذیه از مهر ماه شروع کردم الان 7 کیلو اضافه کردم هنوزم رژیمم ادامه داره از بعد کرونا باشگاهم میرم

با ارض تاسف ۴۹ولی خیلی لاغرم

منم قدم 166 قبلا 46 بودم تو این یکی دو سال اخیر به 41 رسیده بودم خیلیم بی اشتها بودم شوهرم گفت دیگه خیلی زیادی لاغر شدی داری نابود میشی یکم به خودت برس منم روزی که رژیم شروع کردم 41 بودم الان 48 بازم قصد اضافه وزن دارم میخوام 52 بشم 

با ارض تاسف ۴۹ولی خیلی لاغرم

گرمی جات زیاد بخور و از قانون جذب کمک بگیر

آرزوی خوشبختی و شادی برای همه دارم 😊 امیدوارم هیچکسی غمگین و ناراحت نباشه 🥰🥰😊😊...عاشق غذا و خوراکی و آشپزیم 😋😋سیر نمیشم.