2777
2789
عنوان

لطفا راهنماییم کنید برا سونو nt

719 بازدید | 38 پست

سونو ntمن تو عید هست، شیراز هستم هیچ کس رو پیدا نمیکنم که مطب باشه. از دو هفته قبل پیش دکتر صحرائیان نوبت گرفتم حالا زنگ زدم میگه احتمالا نباشیم، جای دیگه نوبت بگیر.😥😥

هرجا زنگ میزنم میگن بخاطر شرایط کرونا دکتر مطب نمیاد فعلا

تو مگو همه به جنگ اند و زصلح من چه آید/ تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز

قبل عید یا بعد از تعطیلات انجام بده

یه روز خاص که نیست، تو عرض چند هفته میتونی انجام بدی

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل عید یا بعد از تعطیلات انجام بده یه روز خاص که نیست، تو عرض چند هفته میتونی انجام بدی

هر جا زنگ میزنم میگن بین ۵ تا ۱۱ فروردین باید انجام بشه

تو مگو همه به جنگ اند و زصلح من چه آید/ تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز
هر جا زنگ میزنم میگن بین ۵ تا ۱۱ فروردین باید انجام بشه

نه اینطوری نیست از دکترت بپرس بهت تاریخ میده مثلا در عرض یکی دو هفته

بسم الله الرحمن الرحیم وَإِن یَکَادُ الَّذِینَ کَفَرُوا لَیُزْلِقُونَکَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّکْرَ وَیَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ وَمَا هُوَ إِلَّا ذِکْرٌ لِّلْعَالَمِینَ/  مادری دارم لطیفتر از برگ گل🌹، مهربونتر از بارون🌧️، خوبتر از هرچه خوبی تو دنیاست.... 😇تویی که امضامو باز میکنی............. میشه برای سلامتی  هرچه سریعتر مادرم یه صلوات بفرستی؟ ❤️  هروقت فرستادی بگو تا منم برای رسیدن به حاجتت صلوات بفرستم💓/ دنیای من بچه هامن 👧👶 خدایا برام حفظشون کن 🙏🥰🤗
۹ب بعد بازن ها

شیراز سیستم فرق داره، هر جا زنگ میزنم عید نیستن. الانم از ترس کرونا همه دکترا دارن میبندن مطباشونو

شیراز سیستم فرق داره، هر جا زنگ میزنم عید نیستن. الانم از ترس کرونا همه دکترا دارن میبندن مطباشونو

بیمارستانهای خصوصی شهرتون بپرس شاید بخس زایشگاه یا ای وی افش انجام بدن بلاخره اونجا ها دکتر که هست

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
پس بذار هفته دوم عید یا بعد عید

نمیدونم چیکار کنم. اگه این مشکل کرونا نبود دکتر صحراییان بود. 

نه اینطوری نیست از دکترت بپرس بهت تاریخ میده مثلا در عرض یکی دو هفته

آخه دکتر خودم هم دقیقا همینو گفت. هرجا هم زنگ میزنم میگن میشه هفته اول و دوم فروردین ما نیستیم. آخه دکترا هم باید بخاطر کرونا نعطیل کنن؟!!!@