2777
2789
عنوان

کنکور

116 بازدید | 13 پست

بچه هاا سلام

خوبید

بچه ها من به شدت مشکل انگیزه دارم .یه مقدار خوندم واسه ارشد حقوق بعد الان ک باید جدی بگیرم بخونم نمیخونم:/ راهکاری دارید واسه افزایش انگیزه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به رشتت واقعا علاقه داشته باشی و تو ذهنت آینده خودت تصور کنی که وقتی وکیل میشی چه حس خوبیه همه بهت احترام میزارن و منتت میکشن و خودتم مستقلی از هر لحاظ  خیلی حس خوبیه اینجوری انگیزت بیشتر میشه،،،بعدشم چرا میخوای کنکور ارشد بدی به جای اون واسه آزمون وکالت بخون که اگه قبول شی میتونی فورا دفتر بزنی 

اگه به رشتت واقعا علاقه داشته باشی و تو ذهنت آینده خودت تصور کنی که وقتی وکیل میشی چه حس خوبیه همه ب ...

چه حس خوبی دادی:)))))))

وکالتم میخوام بعدش شرکت کنم منابعش یکیه تقریبا گفتم بعد ارشد وکالت و بدم ک وکیل بی سوادی نباشم

مرسی مهربوون💜

چه حس خوبی دادی:))))))) وکالتم میخوام بعدش شرکت کنم منابعش یکیه تقریبا گفتم بعد ارشد وکالت و بدم ک ...

خواهش میکنم عزیزم من خودم روانشناسی میخونم هر وقت که ناامید میشم خودم اینجوری تو آینده تصور میکنم امید میگیرم،،درسته ولی میتونی کتاب زیاد بخونی تا سوادت زیاد شه یکی از فامیلامون که بچه هم داره بعدلیسانس واسه آزمون وکالت خوند البته سال دوم قبول شد بت یه رتبه عالی که عکسشم تو شهر زده بودن نمیدونی شوهرش چه افتخاری میکرد بهش همه حسودی میکردن ولی واقعا خوب خوند با اینکه شوهر و بچه داشت اما ناامید نشد ولی به غیر از اون مطالعه هم زیاد داشت سوادش برده بود بالا