2777
2789
عنوان

بغض کردم ...

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه فعلا ولی اگه اینجوری پیش بره اونور هم بسته میشه نمیشه زودتر بیاد؟ 

خیلی وقت بود ندیده بودشون .رفته یه هفته ده روزی بمونه ...

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
مشهدم بستن راهشو فک کنم

وای نه .... مطمئنی؟

مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
ولی کاش نرفته بود تو این شرایط با تلفن هم میشه احوال پرسید مخصوصا که الان مشهد آلوده هست و خراسان جن ...

هزار بار گفتم ... مگه گوششون بدهکاره

خیلی وقت بود ندیده بودشون .رفته یه هفته ده روزی بمونه ...

حب بهش بگو فردا بیاد ممکنه راه تا مشهدو ببندن چون شما ام شهر زیارتی هستین وخطرناک ومسافر هم زیاد دارین همیشه

بازم هرجور مایلین🙂🙂🙂🙂

1-از گناه تنفر داشته باش نه از گناه کار. 2-اگرروزی دشمن پیدا کردی بدان که درهدفت موفق بودی3-اگرروزی خیانت دیدی بدان قیمتت بالاست4-اگرروزی ترکت کردند بدان باتو بودن لیاقت میخواهد

میدونم مشهد جاده هاشو بسته

ولی کدوم ورودیا نمیدونم

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
زنگ بزن پلیس راه مشهد باغچه

شمارشو ندارین؟ باید از 118 بگیرم

حب بهش بگو فردا بیاد ممکنه راه تا مشهدو ببندن چون شما ام شهر زیارتی هستین وخطرناک ومسافر هم زیاد دار ...

میگم ... تازه رفته . دلش نمیاد برگرده .خانوادشم خیلیو وقته ندیده بهش حق میدم .اما این اولین سال تحویلیه که متاهلیم.میخوام کنارم باشه