پری_چهر مدیر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 عنوان بغض کردم ... | مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 36 پست سلام خانما .راسته ک راه های بین شهری رو بستن ؟شوهر من رفته پیش پدر و مادرش .قرار بوده یه هفته ای برگرده ... ینی دیگه راهو بستن با اتوبوسم نمیشه بیاد؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭 1398/12/17 | 17:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 خونواده منم یه شهر دیگه ان. الان 6 ماهه ندیدمشون. دارم با اشک مینویسم. امیدم به عید و تعطیلیش بود که ... الهی بگردم ... کاش زودتر تموم شه این وضعیت و بیماری مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
فوزیه عضویت: 1394/10/15 تعداد پست: 10139 بیرجندیا کلا خیلی بیخیالناقوام ما هم هنوز مشغول مهمونی دادن و بازارن یا رفیق
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 اره بستنش اما شوهرت اگه پلاک ماشینش مال خود مشهد باشه اجازه داره بیاد با اتوبوس نمیتونه بیاد؟ ینی اونارم بستن؟ مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 بیرجندیا کلا خیلی بیخیالن اقوام ما هم هنوز مشغول مهمونی دادن و بازارن تو دلم رخت میشورن انگار مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
sharmin75 عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 3322 با اتوبوس نمیتونه بیاد؟ ینی اونارم بستن؟ یه زنگ بزن 141 ازشون بپرس ولی فک کنم بتونه بیاد گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 شوهرت ۱۰روزه رفته تو کجایی خونه خودتون هستی؟؟،؟ نه تازه روز دومه ک رفته .قراره ده روزه برگرده من خونه پدریمم ... مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭
پری_چهر مدیر استارتر عضویت: 1398/09/18 تعداد پست: 1197 یه زنگ بزن 141 ازشون بپرس ولی فک کنم بتونه بیاد خداکنه مانکن های زیبا ❤ گروه قرمز❤شروع ۲۶ تیر ۴۰۲ ،وزن اولیه ۷۰، هدف اولیه۶۵،هدف نهایی ۵۰،من یه بار تونستم بازم میتونم یه باربی خوشگل بشم😍🤭