2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزییزم پاشو درست کن خب کاری نداری. آدم اینروزا جرات نمیکنه از بیرون بخره. ماهمیشه مناسب ...

بی زحمت طرز تهیه اش رو بگو چند روز دیگه تولد پسرمه

🌷🌷🌷تقدیم به خانم های گل نی نی سایت
مرسی عزییزم.  من تو پلو پزم درس کردم. ینی چجوری. روش اینجوری پف کرد اومد بالا

آره گلم، خب پلوپز هم قابلمه داره و شما مواد رو توی قابلمه اون ریختی قابلمه رو چند بار آروم به میز بکوب تا هوای داخلش بیرون بره

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه‌ام ♥️
بی زحمت طرز تهیه اش رو بگو چند روز دیگه تولد پسرمه

این کیک. دونیم لیوان آرد قنادی سه صفر یا سفید 

با 3 تا تخم مرغ

زرده و سفیده رو جراگانه همبزن

اردو الک کن سه با ر بار آخر با پکین پودرت. یه قاشق غذاخوری پکینگ پودر بزن با یه چای خوری وانیل شکر یه لیوان به نصف لیوان روغن. شکرو زرده تخم مرغ و یه لیوان شیر هم میزنی با همزن بعد آرد الک شدتو کم کم اضافه میکنی بسته به ذایقتون خواسی کاکائو بزن یا کافی میکس کاپوچینو هرچی خواسی دورنگ موادتو دو دسته کن یکیشو هرچی دوس داشتی بزن. در آخر سفیده تخم مرغ که مثه خامه شده اضاف میکنی با لیسک همبزن همینقد که میکس شه زیاد نباید هم بخوره حتی کف مانند بود  سفیده عیبی نداره بعدم اگه با قابلمه از قبل چرب کن بزار یکم ولرم بشه بعد موادتو بریز و سرشو دم کمی بزا 45 دقیقه تا یساعت آروم رو شعله پخشکن بپزه. تو پلوپز که بهتر تایم داره خودش یدس پخت میکنه

بعدم در آخر یه سیخ خلال بکن اگه چسبید بهش بزار هنوز بپزه اگر نچسبید پخته بزاره نیم ساعت خنک شه. تزیناتشم سلیقه ای با خامه قنادی وشکلات تخته ای بنماری کن. من از وسط نصف کردم لاش خامه و موز گزاشتم. نوش جان