2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظرتون؟

230 بازدید | 19 پست

مادر شوهرم گفته فردا دندونی میخاد درست کنه برای بچم همه هم میخان بیان

کل خانواده شوهرم 20نفرن

میترسم از جمع شدن دورهم از این کرونا

ده روزه خونم حتیخونه مامانم نرفتم

چیکار کنم

بچم دوتا دندون درآورده هاااااا حالا میخاد بگیره

برم یا نرم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همسرت بگو همینکه اش درست میکنه و زحمت میکشه کافیه.بگو بهش بگه کسی رو دعوت نکنه.خودت بگی احتمال دلخوری هست.نرم و مهربان اما قاطع بگو جایی نریم بهتره.هم به خاطر خودمون هم دیگران

بگو این همه رسانه ها میگن دور همی ممنوع سفر ممنوع .توی خونه بمونید!!! اصلا دعوا نکن که کدورت پیش میاد.بگو  میدونم مامانت زحمت میکشه و به بچه لطف داره اما مهمانی به صلاح نیست

روز پدر مادر باید همه برن اونجا. بیشتر چون روز پدر میگه باید بیان حالا دندونی رو هم گذاشته همون روز... 

گفتم مامان جان میخاین درست کنید ولی من نمیام برامون بفرستین آخه نزدیک خونه هامون شوهرم بره بگیره گفت ما برای کسینمیفرستیم

شوهرم گفت خودت بگو من نمیگم

بگو عزیزم من چون عروسم اگه حرفی بزنم ممکنه ناراحت بشن.تا جاییکه میتونی از گردن خودت بنداز مسئولیتش رو.اما اگه دیدی همسرت اصرار داره که خودت بگی؛ تعارف و رودربایستی رو کنار بزار.محترمانه حرفت رو بزن.سعی کن جلو ی همسرت هم تماس بگیری.الان مسئله سلامتی همه هست نه یک نفر.هر چند که اولویت بچه س.خلاصه خودت کنسلش کن.