2777
2789
عنوان

شما نظرتون چیه؟

150 بازدید | 21 پست

برنامه دورهمی مهران مدیری داره اجرا میشه تو این وضعیت نظرتون چیه؟؟ چرا عصر جدید گفت فعلا متوقف شده و فقط هر چی از قبل ضبط شده رو نمایش میدن

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب اینم از قبل ضبط شده هارو داره میده 

نه از قبل نیست

الان دارن ضبط میکنن

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

خیلی خوبه!عاقا هی میگن تو خونه بمونید خب باید بسترش هم فراهم باشه دیگه!وقتی تلویزیون هیچی نشون نده مردم افسرده میشن میخوان بزنن از خونه بیرون

(اما بنظرم باید تعداد تماشاگرا رو کمتر کنن تا یکی درمیون بشینن،یا همون عوامل فقط بیان به عنوان تماشاگر

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
نه از قبل نیست الان دارن ضبط میکنن

یعنی مردم انقدر احمقن که میرن اونجا میشینن واقعا؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خیلی خوبه!عاقا هی میگن تو خونه بمونید خب باید بسترش هم فراهم باشه دیگه!وقتی تلویزیون هیچی نشون نده م ...

منم با این موافقم

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
یعنی مردم انقدر احمقن که میرن اونجا میشینن واقعا؟

درموردش که حرف میزنن یه سریام دست کش دستشونه

نظرم اینه که متقلب‌تر و کلاش‌تر از این آدم باز خودش و بد به حال اونایی که فکر می‌کردن و می‌کنن این هنرمند روشنفکرشونه داره انتقاد می‌کنه مثلا با اون دستمزدا و همکاریا و جایی که باید حرف بزنه لاله همیشه جدیدا هم که شده سوگلی صداسیما کم مونده زلال احکام هم بره.

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.
ترو خدا اسم عصر جدید نیار که حالم به هم میخوره نمیتونن ادای آمریکایی ها در بیارن بخداااااا

من برنامه اش رو دوست دارم😎