2777
2789
عنوان

آمار گیری کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 28 پست
خدایی میخام ببینم اون ی نفرکیه😒😒

من اون ۵ نفر رو هم دوست دارم ببینم

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آخه میومدن خونمون و ودقیقا علائم اونا رو داشتیم دخترش چشاش باد کرد قرمز شد و چرک کرد منم حامله ...

زک بهش بگو نیاد اسکلو چرا راهشون میدی اگه بچت برات مهمه دیگه راهشون نده بزار ناراحت بشه فدا سرت

زک بهش بگو نیاد اسکلو چرا راهشون میدی اگه بچت برات مهمه دیگه راهشون نده بزار ناراحت بشه فدا سرت

راست میگی باشه واقعا ویروسه تازه تو آپارتمان مرغو خروس نگهمیدارم و پرنده آپارتمان به گند زده 

راست میگی باشه واقعا ویروسه تازه تو آپارتمان مرغو خروس نگهمیدارم و پرنده آپارتمان به گند زده 

وای مواضب باش من دختر خاله شوهرم روستا میشینه هفته ای دوبار خونه ما بودن بچه هاش فوق العاده کثیف  هستن یکسره هم مربضن ایندفه میخاست بیاد بهش خیلی رک گفتم زینب جان من پسر بزرگم حساس زود مریض میشه با این وضعیت فعلا نیاین خانوم بهش برخورد و قهر کرد منم گفتم به هم تخم بچم بابا قهر باش بهتر از اینکه آدم خدانکرده بیماری رو بگیره تو فکر کن  پسرش هشت سالشه میره دستشویی معذرت میخام پی پی میکنه نه خودشو میشورع نه دستشویی همینجوری بلند میشه پسر بزرگش پونزده سالشه ایستاده ادرار میکنه اصلا یه وضعی😲

وای مواضب باش من دختر خاله شوهرم روستا میشینه هفته ای دوبار خونه ما بودن بچه هاش فوق العاده کثیف &nb ...

آفرین راستش پسر منم مریض شد بالا اینا 11 روز فقط یه نوبت بخاطر کثیفیاشون بستری بود بماند خرجاش

آفرین راستش پسر منم مریض شد بالا اینا 11 روز فقط یه نوبت بخاطر کثیفیاشون بستری بود بماند خرجاش

واییی شما هم مراقب باش الان واقعا موقعیت طوریه که آدم شوهرش از سرکار میاد میترسه وای به حال بقیه