2777
2789
عنوان

آمار گیری کرونا

479 بازدید | 28 پست

سلام دوستان ما یک همسایه داریم خیلی بی احتیاط الانم میگه کرونا الکیه و چقد مردم بی‌شعورن حرم نمیرن! و دیروز 200نفر مهمون دعوت کرد ک میخواست خونه من بگیره گفتم نه کلا کرونا رو مسخره میکنه. همیشه هم مریضه آنفولانزا هم که اومده بود همشون مریض بودن ما هم ازشون گرفتیم و هزار بدبختی.... میخواستم ببینم شماها چقد اعتقاد دارین و رعایت میکنین؟ 

تعداد رای : 73
نظرسنجی
همیشه رعایت میکنم ماسک یا دستکش دارم ولی بیرون میرم
18
24%
اصلا بیرون نمیرم دستامو همش میشورم مگر مواقع ضروری
53
72%
اینا چرته اصلا اعتقاد ندارم
2
2%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بیشعور زیاده همسایه ما روضه گرفته بود یه عالمه زن رفته بودن تو یه خونه حرفیم میزنی بهت میگن تو کافری اعتقاد نداری

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
دیگه اعتقاد نداشتن به ویروس رو نشنیده بودم که شنیدم

واقعا هم 

جلل خالق

با کیا شدیم ۸۰ میلیون

میشه واسه مامانم فاتحه یا صلوات بفرستین مامانم میشه منم ببری  پیش خودت بعد تو دنیا زیبا شدنی نیست 

۸😅😅😅چه ربطی به اعتقاد داره اخه؟

من رعایت میکنم ولی خودم رو هم حبس نمی کنم ...خریدی داشته باشم انجام میدم ...بیرون هم می رم قدم میزنم چون ویروس که تو هوا پخش نیست ...فقط بیرون که می رم به چیزی دست نمی زنم یا اگر دست زدم دستم رو تو جیبم نگه میدارم تا بیام خونه بشورمش