2777
2789

بچه ها من خاک بر سر چند بار...مثلا پنج شش بار اسپری کردم رو دستگیره ها...یه سه چهار باری هم دستم خورده بهش...

چیکار کنم؟ نمیدونم روش هیچ برچسبی نداره بفهمم چه زهرماریه..

فقط الان نگران بچمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دستکش دستم میکنم باهاش ضد عفونی میکنم

یا پنبه رو بزرگ برمیدارم

که الکل به دستم نخوره

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
نمیدونم چکار کنم .از کجا بفهمم اون الکله چیه؟ اگه متانول باشه و سمی، بده برای بچم؟

اصلا از الکل استفاده نکن 

یک قاشق وایتکس رو توی یک و نیم لیتر اب بریز خوب مخلوط کن و برای ضدعفونی استفاده کن و پایان روز هم بریز دور 

هرروز برای همون روز باید درست کنین

برای لباس ها و خریدها هم از بخارشو استفاده کنین

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست