ته_دیگ_ماکارونی_ام۹۸ مدیر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3202 عنوان تـــــــه دیگ مــــاکارونی 😑 | مشاهده متن کامل بحث + 1911 بازدید | 304 پست ســـــــــلام صبـــــح بـــــــخیر گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁 1398/12/17 | 08:15 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ته_دیگ_ماکارونی_ام۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3202 چته. منم مث تو اعصاب ندارمااااااا😡 اول صبحی دلم حوس ته دیگ ماکارونی کرد .😩😩😩 😁 گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 ببرنش قرنطینه خدا نکشتت دو ساعته دنبال این ایموجی هستم که تو هی مفرستی پیداش نمیکنم😂 کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
asally عضویت: 1398/09/09 تعداد پست: 830 با شوهرم دعوا افتادم😑 حالا عصبانی نباش انشالله آشتی میکنید اغلب وقتی امیدت رو از دست میدهی و فکر میکنی این اخر خطه خدا از بالا بهت لبخند میزنه و میگه ارام باش این فقط یک پیچه نه پایان
ته_دیگ_ماکارونی_ام۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3202 عه بیخیال بابا دعوا تو همه زندگی ها هست . منم از دیشبه معدم درد میکنه یه بار شوهرم نگفت تورو ببرم د ... عاره همشون باید ببرن😐 گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
ته_دیگ_ماکارونی_ام۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3202 اسی دهنم اب افتاد😂😂😂😍😋😋😋😋 😁 گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
dokhtareporteqali عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11420 سلام گلم😂😂😂. اینو بعد دوماه برگردوند عوضش اونیکی دیگمو ک بش عادت کردم زدن ترکوندن😂😋😂 اشکال نداره.خودت نترکی اکانت هیچی😂😂😂 مهربانیهایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید میشود💜
پریساخانوممممم عضویت: 1398/12/08 تعداد پست: 740 باشوهرم دعوا افتادم میخوام زنگ بزنم ۱۹۰بیان ببرنش😑 تست نگیرن سالم باشه برگرده حالتو جابیاره
ته_دیگ_ماکارونی_ام۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3202 مبارکه سر چی؟😐 به من گفت عین پیرزنا غرغر میکنی گفتم پیرزن ننته😑 گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
silent78 عضویت: 1398/08/10 تعداد پست: 616 منم باید بپرسم چت شده. ولی خیلی بترسین از اینکه،اونی که دوستش دارین حس کنه تنهاست...! عشق يعنی : هربار كه نگاهش ميكنی به انتخابت مطمئن تر بشی! یه وقتاییم هیچ حرفی نداری فقط صداش میکنی ک بودنشو حس کنی...!
ته_دیگ_ماکارونی_ام۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3202 من دلم میاد تورو دعوا کنم؟😂😂😂 لعنتی😁 گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 به من گفت عین پیرزنا غرغر میکنی گفتم پیرزن ننته😑 یه دفه بگو آیینه خلاص کن کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤
ته_دیگ_ماکارونی_ام۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3202 جووووون😋😍نبینم ته دیگم اینقد اخمو باشه 😐😍😋😂😂 با شوهرم دعوام شد گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
ته_دیگ_ماکارونی_ام۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/19 تعداد پست: 3202 بخاطر دعوا؟ نبینم اینجوری باشی🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨 عاره گل به خودی فقط اونجاش که زیر کولر خوابیدی میچسی باد میزنه برمیگرده تو صورت خودت😁
dokhtareporteqali عضویت: 1398/09/24 تعداد پست: 11420 لعنتی😁 😇😍😍عکس مکس نوشته خنده دار بزارم حال و هوات عوض شه؟🤪 مهربانیهایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید میشود💜
هیش عضویت: 1398/12/11 تعداد پست: 6984 با شوهرم دعوام شد آقا همه فهمیدن دعوا کردی عین آدم بگو سرچی کاربری مال ۲ نفر بوده است تاپیک های قبلی که در باره فرزند و و همسر بوده برای شخص دیگری و من بعد آن برای یک نفر دیگه میباشد❤