2777
2789
عنوان

کسانی که مهاجرت کردن بیای واسه راهنمایی

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 19 پست
مدرکت چیه?شرایط بورسیه رو میدونی?

الان زیست دریا میخونم ارشد

با استادم صحبت کردم خیلی از دانشجوهاش رفتن کشورای مختلف

قرار بود این هفته برم ک موضوعمو بگم بهش ک بخاطر ک رونا تعطیل شدیم

ی چیزایی از شرایطشو میدونم واسه همین میگم چهار پنج سال دیگه چون سختی زیاد داره

شما چجوری میخواین برین؟

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️
الان زیست دریا میخونم برای ارشد با استادم صحبت کردم خیلی از دانشجوهاش رفتن کشورای مختلف قرار بود ا ...

همسرم میگه خونه بخریم ترکیه ولی من ترکیه رو دوست ندارم ،فقط دانشجوها میتونن بورسیه بگیرن?چون من درسم تمام شده ارشد دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرم میگه خونه بخریم ترکیه ولی من ترکیه رو دوست ندارم ،فقط دانشجوها میتونن بورسیه بگیرن?چون من درسم ...

تا اونجایی که میدونم میتونی اونا به مقالات کار دارن بعدش درخواست بدی ببینی کدوم دانشکاه قبول میکنن یا اصن رشتت تو کدوم کشورا رو بورسه

اخه ترکیه ترکیه رفتن ک خیلی اسونه من گیلان زندگی میکنم چندسال پیش ک لیر ارزون بود خیلیا اینجا ی واحد اپارتمان فروختن ب جاش انتالیا اپارتمان خریدن غمت نباشه 

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️