2777
2789
عنوان

اتاق بزرگه اتاق خودمون باشه یا بچه

432 بازدید | 20 پست

ی اتاق 9متریه. ی اتاق 12... 

اتاق بزرگه کمد دیواریم داره. من میگم بزرگه اتاق بچه ها باشه ک بتونن توش بازیم بکنن. خلاصه جا باشه بیشتر..  وسایل چوب بچه ها ی تخت ی نفره و دوتا کمد دو درس. ولی مثلا خونه بازی کوچولوها هست ازاونام دارن خب تو اتاق خودشون باز کنیم اگه خواستن.. یا میز صندلی میخوایم براشون بخریم بذاریم تو اتاق خودشون.. ولی شوهرم میگه بچه ها درهرصورت میان تو تو اتاق پذیرایی و حال بازی میکنن و بهتره اتاق بزرگه براخودمون باشه .چون تختمون بزرگه. میز آرایش و کشو دراور لباسامون هس... تو اتاق کوچیکه بذاریم دیگه جا رفت و آمد نمیمونه... ولی من میگم دراور لباسا رو بذاریم تو اتاق کار شوهرم ک جا بشه... دوستان میشه نظر بدید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوتان بدید بچه ها

اگه یه بچس خودتون بردارید

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

من خودم اتاق بزرگه رو دادم به بچه ها.تو اتاقه خودم فقط تختو عسلی هاس.خود اتاق کمد لباس داره و یه آینه هم داره پشتشم طبقه برای لوازم آرایشم.حتی میز آرایشم جا نمیشد ردش کردم.بچه ها تو اتاق قشنگ بازی میکنن ریخت و پاش میکنن من دوس ندارم پذیراییم پر از اسباب بازی باشه و ریخت و پاش.تو اتق خوابم فقط برا خواب یا لباس عوض کردن میرم‌ مشکلی ندارم مال منم ۹ متره

دوتا بچه ن. ی سه ساله. ی یساله

بزرگه رو بده به اونا

اونا بزرگ میشن تو اتاق بازی میکنن میرن مدرسه درس میخونن و...

شما و همسرت تو اتاق خواب کلا یا میخواید بخوابید یا لباس عوض کنید

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍