2777
2789
عنوان

بوسیدن بدون اجازه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 6076 بازدید | 42 پست
 خودمم از همین دل میزنم. ولی از وقتی اومدم خونه تا همین الان که با شما دارم حرف میزنم همش تو و ...

یکم فاصله بگیر 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊
قراره بعد از مراسم سالگرد دامادشون بیاد سالگرد دامادشون میشه تیرماه

با احترام به نی نی سایتیا ولی عزیزم این چیزارو اینجا بیان میکنی فکر میکنی جواب درستی میگیری🤔من این مدت که اینجا بودم اینو فهمیدم حداقل نصف نی نی سایتیا اصلا اعتقادی به محرم و نامحرم ندارن شما الان بگی دور از جون بکارتت رو هم از دست دادی خیلی ریلکس میگن برو ترمیم 🙄 این که دیگه بماند ولی در واقعیت واقعا اینجور نیسسسست 

و نظر من در این مورد اگه هرچی دست نیافتنی تر باشی عزیزنری 😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با احترام به نی نی سایتیا ولی عزیزم این چیزارو اینجا بیان میکنی فکر میکنی جواب درستی میگیری🤔من این ...

ببخشید پیام اشتباه فرستادم 

متوجه شدم چی گفتین.

آخه هیچکسو نداشتم که ازش مشورت بگیرم

بخاطر همین اینجا پیام گذاشتم.

همینجا هم آدمای خوبی پیدا میشن 

مثلا شما 🌷🌷🌷🌷

اول دستتو ضد عفونی کن کرونا هپاتیت و سایر مرصها ذو نگیری دوم بعد از بوس رابطه جنسی میخاد اگه دوستت ...

دقیقا.

منم از قبل بهش گفته بودم که تا زمانی که رابطمون رسمی نشده نمیخام حتی دست منو هم بگیری

بیشوور امشب هم بی هوا دستمو گرفت 

فکر نمیکردم همچین کاری کنه

با احترام به نی نی سایتیا ولی عزیزم این چیزارو اینجا بیان میکنی فکر میکنی جواب درستی میگیری🤔من این ...

واای حرف دلمو گفتی منم به نظرم نصف نی نی سایتی ها به محرم نامحرم کاری ندارن مثلن میگن دوسپسر که یه فرد نامحرم اشکالی نداره بغل و بوس ... در حالی که نگاه به نا محرمم گناهه .شما هم اگه میدونی واقعا قصدش ازدواجه قبل محرم شدن اجازه نده حتی دستتو بگیره اخه نامحرمه ...گناهه البته اگه این چیزا واست مهمه