2777
2789
عنوان

دیوونم کرد 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 360 بازدید | 34 پست
اومدیم روستا  مامانم هم هست ولی خونه خودشونه اینجا نمیشه مادرشوهر ول کرد رفت خونه مامان  ...

کی گفته تا چهل روز نباید تنها گذاشت ما که شنیده بودیم تا ده روز .خودمم تا دهمم پیش مامانم بودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چقد باحاله

خدایی نشینی حرص بخوری ها گفته باشم.

بجاش توام شبا قشنگ بخواب بزار اون هی بیدار شه با فسقلیت. غرغر کنه😅😅😅

والا منکه مادرم قربونش برم بعد ۷ روز هی گفت فلانی سر ده روز برگشته خونه خودش😅😅😅

بعدش همسرم گفت تنهایی نمیتونی دو روز رفتم خونه مادرشوهرم .

هرروز مادرم گوشیو برمیداشت میگفت برو خونه خودت بزار بچه عادت کنه به خونه خودت😣😣😣

یادم میافته کلی میخندم

برا همه مادری میکنه برا من زن باباست

الهی فداش بشم🙄🙄🙄🙄

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵
شب ها اتاق تاریک باشه هیچ نوری نباشه میخوابه ، پشت گوشش وازلین بزن آرومش میکنه، شکمش و گرم نگه دار ب ...

دل درد و اینا نیست چون یه شب که نفخ داشت تا صب گریه کرد 

کلا شبا انگار بیدارتره 

روز همش خوابه میخوام بهش شیر بدم هم خودم باید بیدارش کنم بخوره باز بخوابه اما شب نه . خودش خواب و بیداره همش نق نق میکنه

من یه متنی از یه مادر تو همین نی نی سایت خوندم عالی بود 

براساس همون با پسرم رفتار کردم بعد یکی دو هفته پسرم خواب شبش درست شد.الان شکر خدا پسرم خوابش کاملا تنظیمه. اگه پیدا کنم برات میفرستم

وزن اولیه ۸۰.۲ وزن ۱۵ دی ۷۵.۹ هدف آخر اسفند ۶۵