2777
2789
عنوان

دیوونم کرد 😭😭😭

360 بازدید | 34 پست

بچم ده روزشه 

شبا بیداره روزا میخوابه 

اومدیم پیش مادر شوهرم اونم شبا پیش من میخوابه . تا بچه صداش در اومد میشینه غرغر کردن که این گشنه اس این مریضه مشکل داره بچه که شب نباید بیدار باشه بچه های من شیر میخوردن میخوابیدن فردا بهش فلان چی میدم شاید دلش درده شاید گوشش درده شاید نافش مشکل داره 

حالا بیچاره بچم گریه هم نمیکنه زیاد فقط تایم خوابش شب کمه . یه ساعت یه ساعت بیدار میشه 

اصلا نمیدونم چیکارش کنم مادرشوهرمو 

صب هم که بیدار شد گوشیو ورمیداره به همه طایفه اش زنگ میزنه که بچه دیوونم کرده نمیزاره شب بخوابم 😭 بهش گفتم میتونم تنها بخوابم تو برو اتاق خودتون میگه زن چله ای رو نمیشه تنها گذاشت

دارم عصبی میشم از دستش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو خونه خودت عزیزم 

بعدا کلی حرف حدیث پشت سرت میکن

بعد بچه هر ۲ ساعت یکبار شیر باید بدی

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

خب برو خونه خودت یا خونه مادرت چرا رفتی خونه مادر شوهر ک بعدااا سرت منت بداره

اومدیم روستا 

مامانم هم هست ولی خونه خودشونه اینجا نمیشه مادرشوهر ول کرد رفت خونه مامان 

یک ماه شیراز پیش مامانم بودم ده روز اولم پیش اون بودم دیگه بیشتر نمیشه 

خونه خودمونم که شوهرم میگه مریضیه نیاین شهر 

بچه منم ماههای اول همینطور بود همه میگفتن گشنس و....  ولی یخاطر دل دردشه دیگه   طبیییییعیه

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی
اومدیم روستا  مامانم هم هست ولی خونه خودشونه اینجا نمیشه مادرشوهر ول کرد رفت خونه مامان  ...

برو خونه خودت گور پدر رسم رسوم روان برات نمیذارن

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

مرده شور محبتشو ببره بیشعور بگو بچرو از خونه ی بابام اواردم

بهش بگو قران میزارم بالا سر خودم با بچه  شما به زحمت نیفت شما زحمتتو کشیدی یه جوری خرش کن بفرستش بره گورشو گم کنه پیرزن عوضی 

شب ها اتاق تاریک باشه هیچ نوری نباشه میخوابه ، پشت گوشش وازلین بزن آرومش میکنه، شکمش و گرم نگه دار با روسری ببند اگه دل درد داره میخوابه، من شب ها اتاق تاریک میکردم بچه ام میخوابید ، با چراغ قوه بهش کاری داشتم انجام میدادم ، شایدم دل درد داره

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘