2777
2789
عنوان

در مقابل رفتار همسرم چکار کنم

228 بازدید | 23 پست

سلام خانوما . تو رو خدا بیاید راهنمایی کنید با یه همسر مزخرف چطور رفتار کنم . وقتی باهم ازدواج کردیم سه سال پیش خیلی عاشق من بود و منو دوس داشت بعده ازدواج فهمیدم با یکی از همکلاسی های قدیمیش در ارتباطه و در حد زنگ و پیامک هم در ارتباط بودن و کامل از ارتباطشون آگاه بودم بدون این که بفهمه.  خودش رو مجرد تعریف کرده بود که قصد ازدواج باهاش داره ولی شرایطشو نداره فعلا بره خواستگاری برا همین ارتباطشون کماکان دوام داشت تا اینکه به ستوه امدم و نتونستم به روش نیارم .به دختره پیام دادم و گفتم که همسرش هستم و خلاصه باهم کات کردن.باخودشم صحبت کردم  میگفت فقط از سر شیطنت بوده و غلط کردم و تو راس میگی .من فقط دوس داشتم سر کار بزارمش وگرنه قصد خیانت و.. نداشتم .حالا بعده دوسال جدیدا با یه زن مطلقه وارد ارتباط پیامکی شده و بازم گفته مجرده و خودش رو یه آدم دیگه بهش معرفی کرده و قول ازدواج بهش داده .... دارم خفه میشم دیگه اینو فعلا خبر نداره که میدونم . نمیدونم چیکار کنم . رفتارش هم با من عادی هست و همش ابراز عشق و علاقه میکنه . فقط معنی این کارای مزخرفش رو نمیدونم . ببخشید که طولانی شد😔

🌹مرا هزار امید هست و هر هزار تویی 🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهرت تنوع طلب وخیانتکاره.تورودوست داره ولی اوناذخیره شن.بهتم تعهدنداره.بنظرم بایدولش کنی

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
من شنیدم بعضی ها عادت دارند به این کارا دست خودشون نیست باید برا مشاوره 

مشاوره هم نمیتونه درستشون کنه..چون خودم یکی داشتم.از مشاوره بگیر تا روانشناس و روانپزشک و مصرف قرص و دارو..ولی متاسفانه هیچجوره درست نمیشند و یه نوع بیماریه.

من شنیدم بعضی ها عادت دارند به این کارا دست خودشون نیست باید برا مشاوره 

اون هیچ وقت قبول نمیکنه که کار بدی کرده که بخاطرش پیش مشاوره بره . نهایتش یه معذرت خواهی میکنه و میگه دیگه تکرار نمیشه ولی من هیچ وقت دیگه نمیتونم بهش اعتماد کنم

تاسف بیشتر واس تو واقعا این تاپیک زدن داره .... یبار فرصت دادی بهش دیگه ... طلاق تهدید 

اون اسم کارش رو خیانت نمیدونه . واقعا هم هیچ احساسی بهشون نداره فقط یه جور بیشعوری خطرناکه به نظرم . بازم گیج شدم 🙁

منم تو اطراف یکی بود همینجوری بود

مجرد بود البته. همزمان با چند نفر بود و‌به همه هم قول ازدواج میداد. بدتر از اون با زنای متاهلم بود.یا با دخترای نوجوون

باهاش حرف زدم خیلی. اون پدرش رو خیلی دوس داشت. به پدرش قسمش دادم دست از کاراش برداره. ازم خواس به عنوان یه رفیق کمکش کنم اما من نتونسم چون درگیر مسائل خودم بودم متاسفانه. فقط تونسم به چیزی که خیلی براش مهم بود قسمش بدم. گریه کرد پشیمون بود. 

خلاصه بهتر شد. خیلیییییی بهتر. اما کامل نه که خب البته مجرده عیب نداره. ولی همین که ارتباط با متاهلا رو گذاش کنار خودش کلی بود. شماام ببین چیجوری باهاش صحبت کنی نتیجه میده

ولی امان ازین مردا. با تنوع طلبیشون زندگی‌و واسه خانونا حهنم میکنن

اون اسم کارش رو خیانت نمیدونه . واقعا هم هیچ احساسی بهشون نداره فقط یه جور بیشعوری خطرناکه به نظرم . ...

چراخیانت نمیدونه؟میتونی تحمل کنی؟من حتی صحبتای کاریشم دیوونم میکنه

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝