2777
2789
عنوان

در مقابل رفتار همسرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 23 پست
منم تو اطراف یکی بود همینجوری بود مجرد بود البته. همزمان با چند نفر بود و‌به همه هم قول ازدواج میدا ...

از وقتی باهاش زندگی کردم طی این چند سال این دومین مزاحمتش هست .قبل از ازدواج هم میدونم با همون دختر همکلاسیش در ارتباط بود و خیلی هم به خودش وابسته ش کرده بود اما اونو برا ازدواج انتخاب نکرد و وقتی هم ازدواج کرد ارتباطش رو باهاش حفظ کرده بود و میگفت مجرده و درصدد ازدواج باهاش هست

🌹مرا هزار امید هست و هر هزار تویی 🌹

حالا بگو ببینم چجوری هکش میکنی بماهم یاد بده.

عزیزم الان جای آموزش این چیزا نیست اگه خواستی میتونی از گوگل سرچ کنی کار سختی نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از وقتی باهاش زندگی کردم طی این چند سال این دومین مزاحمتش هست .قبل از ازدواج هم میدونم با همون دختر ...

بهش توضیح بده این قول الکی ازدواج دادن چه آسیبی به دختر میزنه و فردا به خودش برمیگرده تو زندگی . باید یکم وجدانشو بیدار کنی

چراخیانت نمیدونه؟میتونی تحمل کنی؟من حتی صحبتای کاریشم دیوونم میکنه

چه تحملی !!!! داغون میشم وقتی این چیزارو میبینم . از جلو چشمم افتاده . خیلی هم محبت میکنه ولی من متنفرم ازش اما خیلی به روم نمیارم توی رفتارم ولی از درون آتیشم

چه تحملی !!!! داغون میشم وقتی این چیزارو میبینم . از جلو چشمم افتاده . خیلی هم محبت میکنه ولی من متن ...

اشتباه میکنی.جای تو بودم ۱۰۰درصدطلاق میگرفتم.اینچیزارونمیتونم تحمل کنم

دوستای عزیزم میشه برای رسیدنم به رویام یه صلوات مهمونم کنین؟💝
بهش توضیح بده این قول الکی ازدواج دادن چه آسیبی به دختر میزنه و فردا به خودش برمیگرده تو زندگی . بای ...

بخدا سر مورد اول خودمو کشتم تا بتونم بهش بفهمونم چقدر کارش زشته و میتونه عواقب خیلی بدی تو زندگیمون داشته باشه . حتی تهدید کردم اگه تکرار بشه طلاق میگیرم ولی اون گفت تو راست میگی اگه بخوای هم حق طلاق بهت میدم هم خونه زندگی بنامت میکنم تا تو بدونی من کلکی تو کارم نیست و دوست دارم . ولی الان باز فهمیدم شروع کرده با یکی دیگه یعنی ذهنم قفله که این دفعه چطوری باهاش صحبت کنم

بخدا سر مورد اول خودمو کشتم تا بتونم بهش بفهمونم چقدر کارش زشته و میتونه عواقب خیلی بدی تو زندگیمون ...

اینبار مستقیم به روش نیار نگو میدونی حداقل بگو حس میکنی. چون اینجوری بفهمه فهمیدی و کاری نمیکنی و با یه معذرت خواهی حل میشه. بدتر روش باز میشه

بعد یه مدت از روش معکوس استفاده کن. یجوری که تو بهش اعتماد داری و از وجدانش مردونگیش معرفتش انسانیتش تعریف کنه. شاید اینجوری شرمنده شه 

اینبار مستقیم به روش نیار نگو میدونی حداقل بگو حس میکنی. چون اینجوری بفهمه فهمیدی و کاری نمیکنی و با ...

ممنونم که راهنمایی میکنی عزیزم . 

بغده از مورد اولش با اینکه قلبا هیچ وقت نتونستم بهش اعتماد کنم اما به ظاهر خودم رو طوری جلوه میدادم که فراموش کردم و اعتماد دارم بهش و همیشه ازش تعریف میکردم .... این شد نتیجه ش . 

نمیدونم چه مرگشه . هیچی هم براش کم نمیزارم . خیلی از زندگیش و از من راضیه ولی معنی این کاراشو نمیفهمم . هنگ کردم از دستش