2777
2789

برای تسخیر کردن و راحت زایمان کردن

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن باید با وضو رو ب قبله ۷ بار دعای نا علی 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  

با اجازه 

من زیاد این جور تاپیکی ها میرم

هر بار متن رو میخونم همش فکر میکنم استارتر شک داره

چرا میپرسن کسی انجام داده یا نه

حاجت چی بود بزرگ بوده یا دم دستی

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 

یکی از دوستان پارسال همین موقع تو همین تاپیکی بود و گروهی باهم دعا میخوندیم 

امسال گفت به امید خدا براورده  بعد6سال حاجتم براورده بخیر شد

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 
با اجازه  من زیاد این جور تاپیکی ها میرم هر بار متن رو میخونم همش فکر میکنم استارتر شک داره ...

شما حاجت گرفتی؟

شک نذار اسمش رو فکر کن مشکلم آنقدر بزرگ شده که خودم هم از حلش ناامید شدم

با اجازه  من زیاد این جور تاپیکی ها میرم هر بار متن رو میخونم همش فکر میکنم استارتر شک داره ...

میشه من جوابتو بدم، چون کلی دعامیکنی دعات براورده نمیشه خسته میشی ازطرفی دوست داری حاجتتو بگیری براهمین میپرسن ک حرف دیگران قوت قلب باشه براشون

تسخیرچی؟

رام کردن کسی

وزن شروع 43 وزن فعلی 52وزن هدف60 هدف دوم63   من میتونم چون انگیزم تویی دلبرجان😍😍                                                                 درخواست دوستیو قبول نمیکنم چون حس میکنم خیانته😊
شما حاجت گرفتی؟ شک نذار اسمش رو فکر کن مشکلم آنقدر بزرگ شده که خودم هم از حلش ناامید شدم

درسته گاهی ادم کم میره 

خسته میشه

خدای نکرده نا امید میشه 

زجه میزنه ناراحته 

ولی من میگم کم نیاریم 

دستامونو محکم بزاریم تو دست خدا

وقتی بعد نماز دعا میخوانی دستان بالا گرفتی بگو خدای مهربون لطف و رحمتت بی انتهاست دستهای منم نا امید از لطفت برنمیگرده 

خدا رو شکر پس یه سال مداومت در دعا داشتید عزیزم درسته؟

میگفت اگه زود بخدا اعتماد میکردم و از ته دل مثل الان محکم دل میبستم قطعا زود تر اجابت میرسید

خیلی دعا میکرد

شده بود ناراحت. غم. عذاب یهو دلسرد میکرد 

باز دوباره میگفت من از خدای بزرگم میخوام

فقط به خودش التماس میکنم فقط خودش

بعد 6 سال خیلی سختی و عذاب کشید 

ولی میگه کاش باصبر و شکیبایی دعا میکردم

انشالله همه عاقبت بخیر بشیم

حاجت دل شماهم براورده بخیر باشه عزیزم