2777
2789
عنوان

مبلم داغون شد راهی به ذهنتون میرسه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 680 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا فکر نمیگردم پارچه با سشوار بسوزه  ولی شماهم وقتی میبینی یکی مشکل براش پیش اومده کمکی نمیت ...

چشم ببخشید بچه که زدن نداره .درست میشه انقد ناراحتی نداره نمیتونی کاور براشون بگیری؟

چرا عزیزم ابر زیرش دیده میشه

وای چه حیف اشکال نداره دیگه شده 

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤

مجبوری صبر کنی تا ایشالله پول دستت اومد پار چه هاشو عوض کنی ازین ب بعد دیگه ریسک نکن عزیزم سیف برای پارچه مبل خیلی قویه

وقتی میام نی نی سایت خیلی احساس آرامش دارم چون حرفایی که نمیتونم ب نزدیکترین افراد بزنم اینجا با دوستای عزیزم دربارش حرف میزنم،،درسته ندیدمتون و نمیشناسمتون ولی دوستتون دارم ایشالله همه به هرچی آرزوی خوب دارید برسید❤❤❤
نه از کاور خوشم نمیاد

رهاجان برو برو از همون مبل فروشي ك خريدي بگو اينجوري شده ميتونين روكششو عوض كنين يا نه!فوق فوقش ٥٠٠ تومن هزينه ش ميشه عوضش ديگه آينه ي دق نميشه برام!!درضمن ٩٩درصد پيشنهاداي خانوماي ني ني سايتو اصلا گوش نكن 

كاربر دخترشمالي هستم كه بخاطر يه بي چاك و دهن تعليق شدم
مجبوری صبر کنی تا ایشالله پول دستت اومد پار چه هاشو عوض کنی ازین ب بعد دیگه ریسک نکن عزیزم سیف برای ...

اصلا نمیدونم چرا همچین حماقتی کردم یهویی انگار عقلمو از دست دادم

آره سر فرصت باید پارچشو عوض کنم 

مرسی عزیزم

رهاجان برو برو از همون مبل فروشي ك خريدي بگو اينجوري شده ميتونين روكششو عوض كنين يا نه!فوق فوقش ٥٠٠ ...

آره حماقت کردم

باید همین کارو کنم خوبیش اینه که از تولیدی خریدم فردا بهش زنگ میزنم ببینم سرشون خلوت بود بدم