parchin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 515 عنوان خانمهایی که خودشون یا اقوامشون زخم معده داشتند بیان 48 بازدید | 3 پست من امسال به زخم معده دچار شدم که طی یه دوره دارو خوردم بهتر شدم و زخم برطرف شده به لطف خدا حالا شما اگر خودتون یا اقوام این مشکل. و داشتند و برطرف شده بگید چه مواردی رو رعایت کنم که دوباره زخم معده عود نکنه چیا ضرر داره ؟ 1398/12/16 | 18:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16014 میوه و سبزیجات و خام نباید مصرف کنیمن و قرص پنتاپرازول خوب کرد این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
parchin مدیر استارتر عضویت: 1398/09/11 تعداد پست: 515 میوه و سبزیجات و خام نباید مصرف کنی من و قرص پنتاپرازول خوب کرد آخه اگر مصرف نکنم ویتامینی هم دریافت نمیکنم بدنم ضعبفه
pinkkkkkkkkkkkkkkk عضویت: 1398/10/17 تعداد پست: 16014 آخه اگر مصرف نکنم ویتامینی هم دریافت نمیکنم بدنم ضعبفه مصرف کن ولی پخته،میوه هارو باید کمپوت کنی،سبزیجاتم پخته سده باید بخوری مثل اسفناج این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂