2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من شوهرم به یه نفر پول داده بود قرض اما طرف توی پس دادنش دیر کرد. شوهرم بیکار بود و هر روز شوهرم میرفت دفترش برای پس گرفتن پولش اما طرف هی میخاست شوهرمو از سره خودش باز کنه. به خاطره همین یه کاره توی یه شهره دیگه بهش پیشنهاد داد. خداروشکر کتره خیلی خوب بود وبرامون خوب شد. پولمونم پس گرفتیم😚

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
بدون این که مامانم وبابام بدونه با یکی رفتم بیرون به هوای کلاس شانسی که اوردم نفهمیدن🤣

یعنی داغونه شانستم😂

کسی نیست دیگه ؟! عجبا . فقط تاپیکای مادر شوهرو خاهر شوهرو مریضیو اینا شلوع میشه همش انرزی بد داره. بابا چیزای مثبتو خوب بگید هم برای خودتون یاداوری میشه هم بقیه شاد میشن

بدون هیچ پولی با فشار خانواده شوهرم تاریخ عروسی مشخص کردیم  بدون جهاز.. یهو نزدیک عروسیم کلی پول بدستمون رسید جهاز خریدم یه جهاز عالیییی.. البته معجزه بود.. از این معجزه ها زیاد دارم تو زندگیم

📢📢🔇آقای قاضی میشه یه سند📃بذاریم فکرمون🧠آزاد شه؟؟
دختره چیزای بزرگو بگو که تا یادت میاد خنده میاد روی لبت. این تازه ادم استرس میگیره 😁

نه بابا 🤭 خب من از وقتی که یادم میاد بد شانس بودم

کسی که یهو اومد تو زندگیت یا میشه همه زندگیت یا میشه درس زندگیت 🧡❤️