2777
2789
سلام
ممنون میشم کمکم کنید
پسرمو تو این رو 23 روز 5 بار بردم دکتر ولی بازم کلی نگرانی دارم
اول اینکه هفته پیش با خر خر سینه و صداهای عجیب از گلوش شیر میخورد بردم دکتر گفت بینیش کیپه و سرمای جزئئ خرده و فقط قطره بینی نوشت الان دیگه اونجوری نیست ولی چشماش وقتی گریه میکنه اشک میکنه و تا یه ساعت همونجور براقه و بینیشم صبحا کیپه یعنی سرما خوردگیش بدتر شده؟اصلا نوزادا اشک دارن هنگام گریه؟
من شیرم خیلی زیاده و پسرم وقتی سینه هام سفت و پر شیره نمیخوره منم هردفعه شیرم و دوشیدم و با شیشه بهش دادم و بعد سینه بهش دادم ولی دو روزه که دیگه از فقط چند ثانیه از سینم میخوره و بعد خودش و میکشه عقب و جیغ میزنه به نظرتون رفلاکسه یا به خاطر شیشه دادنه؟
اخه شیشه رو خوب میخوره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا به شیشه عادت کرده یا بینیش کیپه ولی نوزاد اشک نداره به نظرم دکترتو عوض کنه دختر من 3 ماهشه هنوز گزیه اش اشک نداره
تارا :::::::::: مهرسا ( مثل خورشید ) ::::::::::29 فروردین :::::::::: رشت

Lilypie Premature Baby tickers

مژی جون سلام.نینیت مبارکه قربون چشمای براقش برم.خس خس روکه همه ینی نیادارن معمولا همون سدیم کلرایدشش ساعت یکبار استفاده کن .سینتو تا جایی که میتونی خالی کن که سبک شه نی نی هنوزمک زدنش ضعیفه سبک که باشه سینتو میگیره و شیرشومیخوره من دخترم الان که داره چهرماهش میشه باز وقتایی که سینم پره ازشیرخوردن امتناع میکنه قبل هربارشیردهی شیرمومیدوشم وبعدسینمومیدم اذیت نمیشه .حتما اینکاروبکن رفلاکس نیست چون که میگی شیشه رومیگیره
پسره منم روز 13تولدش سینش خر خر میکرد بردم دکتر قطره بینی داد بعدش دکتر گفت محیط خونه رو مرطوب نگهدار که منجر به خشک شدن بینی نوزاد نشه همیین کارو کردم خوب شددر مورد اشک چیز خاصی نمیدونم در مورد شیر خوردن یکی اینکه بدنت حتما تمیز باشه سینتو هر بار میخوای شیر بدی بشور تابستونه عرق میکنی خدای نکرده نی نی مریض نشه شاید گرمش میشه موقع شیر خوردن رو زمین بخوابون شیرش بده
من و خداوند هر روز صبح فراموش می کنیم.. "او" خطاهای من را و"من"لطف او را!!
ممنون از همه
اخه الان گرسنه است ولی هر کاری میکنم سینه نمیگیره خودشو هلاک میکنه از گریه
عجب غلطی کردم شیشه دادم
حالا چطور دوباره عادتش بدم به ی-سینه هرچند از اولم خیلی راحت نبود با شیر خوردن