2777
2789
عنوان

با خواهر برادرتون الان رفت و آمد میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 893 بازدید | 35 پست
چه بی‌منطق زنداداشتون کاش میفهمید بخاطر خودشون دارید این کارو میکنید

اون کلا خواسته قطع رابطه کنه،از آب گل آلود ماهی گرفته

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فحشم داد گفت: مگه تو بزرگتری که تعین میکنی بچه هام بیان یا نه .... بابای من آسم داره نباید بگیره نبا ...

ای بابا

چه بیشعور

اصلا راه ندید

پدرتون خدای نکرده چیزی شه کی جوابگو

گوش‌نده

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

خواهرم و برادرم خونمونن امروز نهار، برادرم که سربسته گفتیم فعلا رفت و امد نباشه بهتره ولی دیگه اومد مام چیزی نگفتیم، خواهرمم که شوهرش به شوهرم گفت میایم شوهرمم گفت باشه خب چی بگه بنده خدا... اینطوری شد که مهمون داریم ☺

اون کلا خواسته قطع رابطه کنه،از آب گل آلود ماهی گرفته

نه بچه هاش و داداشم همیشه ناهار و شام خونه مان ...خودش خونه مامانش..... چون مجبور میشه خونه بشینه چنان حرفای رکیکی زد که دلم خواست کرونا بگیرم

نه خودشون نمیان 😐

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
نه بچه هاش و داداشم همیشه ناهار و شام خونه مان ...خودش خونه مامانش..... چون مجبور میشه خونه بشینه چن ...

عجب آدمیه

خدایا خیییلی دوست دارم،تنها ارامش من تو دنیا تویی،ای خدای که از پدر و مادر مهربونتری،تورو به طه و یس تورو به حضرت مهدی عاقبت همه ی ما رو ختم به خیر کن❤❤❤

خونه مامانم کار پیش اومده یه بار رفتیم مادر شوهرمم هی میگه شام درست کنم بیاین خونواده اشکال نداره 😒😒 امشبم دعوت کرد گفتم نه فعلا شاید فردا که دست از سرم بر داره خونه خواهرمم نه میریم نه اون میاد دلمم برا خواهر زادم تنگ شده