2777
2789

خوبی مامان خانوم آره دیگه جاش تنگ میشه تکوناشم کم میشه  والا من واسه نی نی دودست لباس و مای بی بی  دستمال خیس و دستکش و جوراباشو پتو کوچک وکیسه خوابشو، بالباس خودم 

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خوبی مامان خانوم آره دیگه جاش تنگ میشه تکوناشم کم میشه  والا من واسه نی نی دودست لباس و مای بی ...

مرسی عزیزم شما خوبی؟از ماه پیش ۳بار ساکشو ریختم جمع کردم،خوراکی واسه خودم چیا بردارم؟

خوبی مامان خانوم آره دیگه جاش تنگ میشه تکوناشم کم میشه  والا من واسه نی نی دودست لباس و مای بی ...

تکوناش کم شده استرس گرفتم مثل چند روز پیش نیس تا قبل ۳شنبه بچم اون تو شنا میکرد واسه خودش الان یا گشنمه یا چیز شیرین میخورم یا اهنگ تکونش میده خودشو اونم خیلی ریز 

مرسی عزیزم شما خوبی؟از ماه پیش ۳بار ساکشو ریختم جمع کردم،خوراکی واسه خودم چیا بردارم؟

والا خوراکی من یه سبد گذاشتم بالیوان وپیش دستی وقاشق،خرما گذاشتم یه سنیج آناناس گذاشتم فلاسک چای و فلاسک کوچک برا شیر که برام بجوشونن و بفرستن،وسایل سوپ و حلوا هم داوم به خونواده ی شوهرم برام درست کنن بفرستن،شاید بگی چه چیزای مضخرفی ولی بنظرم باید چیزای مقوی بخوریم تا غذای بیرون

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28
والا خوراکی من یه سبد گذاشتم بالیوان وپیش دستی وقاشق،خرما گذاشتم یه سنیج آناناس گذاشتم فلاسک چای و ف ...

ن بابا اتفاقا چیزای خوبین،شمام زایمانتون هفته ی ایندس؟؟

والا خوراکی من یه سبد گذاشتم بالیوان وپیش دستی وقاشق،خرما گذاشتم یه سنیج آناناس گذاشتم فلاسک چای و ف ...

زایمانت عیده ؟من ۱ فروردینم .

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
ن بابا اتفاقا چیزای خوبین،شمام زایمانتون هفته ی ایندس؟؟

من حتی تخم مرغ محلی با کره ی محلی هم خریدم واسه اومدن خونم که بخورم باعسل طبیعی،خونواده ی شوهرم میخندن میگن دلت نمیاد غذای بیرون بخری واسه خودت آخه من مامانم فوت شده😔😔قراره خواهر شوهرم باهام بیاد بیمارستان منم گفتم واسه تو به شوهرم گفتم غذای بیرون بیاره، والا زایمانم باتاریخ پری میشه ۱ فروردین سونو ان تی هم زده برام ۴ فروردین

ای جان ب سلامتی گلی،تکونای نی نیت چطوره؟؟من ۴شنبه صبح سزارین میشم 

ب سلامتی ...خوبه ...ولی کمتر تکون میخوره یعنی فک کنم جا نداره چیزی بخورم یکم وول میخوره فقط 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
 من حتی تخم مرغ محلی با کره ی محلی هم خریدم واسه اومدن خونم که بخورم باعسل طبیعی،خونواده ی شوهر ...

طبیعی انشااله؟من یکم سزارین میشم .ان تی زده ۸ ام 

من حتی تخم مرغ محلی با کره ی محلی هم خریدم واسه اومدن خونم که بخورم باعسل طبیعی،خونواده ی شوهر ...

اخی خدا بیامرزه مادرتو،ب حرف کسی گوش نده الان غذای بیرون اصلا خوب نیست کار خوبی میکنی گلم

زایمانت عیده ؟من ۱ فروردینم .

ای جانم منم پری ۱فروردینم سونوان تی هم زده ۴ فروردین،نی نی من دختر شماچی؟ اطرافیانمم مبگن دخترا زودتر از موعدشون میان  منم میگم مگه میشه اخه مگه نباید ۹ماهشونو کامل کنن بعد بیان دیگه موندم 🤔🤔🤔🤔🤔🤔