2777
2789
عنوان

با نامزدم و دانشگام چیکار کنم

566 بازدید | 47 پست

بچه ها من ترم چهار دانشگاه هستم و نامزدم این ترم گفت نمیخوام بری و منم کلی مقاومت کردم و پدرش اومد خونمون و با خانوادم صحبت کرد که اگر ما شرط دانشگاه رفتنشو قبول کردیم اشتباه کردیم شما کوتاه بیاید و منم مجبوری قبول کردم ولی الان من دوس دارم که نامزدمو راضی کنم و برم دانشگاه بعد عید ولی نامزدم میگه من خودمو جلو همه زشت کردم نمیشه که تو بلند شی بری بشین دوباره کنکور بده واسه یه رشته بدرد بخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرخصی میگرفتی یکشال

اگا رشتت درست حسابی که شریع میتونی بری سرکار پافشاری کن برو 

۴ ترم که خوندی برو فوق دیپلمت بگیر بعد اگه تونستی کارشناسی بخون..حداقل حیف نشه ۴ ترمت

یا  ودود ...
الان چجور راضیش کنم راهنمایی کنید پدرشوهرم خیلی حرف الکی بهش میزنه و میگه زنتو نمیتونی کنترل کنی اون ...

به پدرشوهرت بگو هر وقت دخترتون نرفت و ترک تحصیل کرد، منم نمیرم

لطفا لایک نکنید؛ ممنونم 💚