2777
2789

مثلا یه جایی از بدن آدم دچار بادگرفتگی‌میشه، یعنی تا میخاییم نفس بکشیم درد میگیره. بعد که اون قسمت رو گرم کنیم و تکون ندیم، بعد چند ثانیه یا دقیقه، باد ازون قسمت میره و خوب میشه.

توی نت هر چی سرچ کردم چیزی به اسم بادگرفتگی وجود نداشت. باید چی بزنم تا بیاد؟ بقیه چی میگن؟ شما چی میگید؟

ممنون

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من تا حالا کلمه بادگرفتگی رو نشنیده بودم که بدونم علم پزشکی چی بهش میگه

ما به اینی که شما میگی اسپاسم عضلانی میگیم

درمانش هم همینکاریه که شما گفتی یا داروهای شل کننده عضلات مثل سلکسیب و متوکاربامول و اینا

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
معناش گرفتگیه حالا علتش عصبی میتونه باشه، چیت شده؟ خدا بد نده

نفس که میکشم، زیر بغلم درد میگیره. موقع بازدم خوب میشه، موقع دم درد میگیره. چای زنجفیل یکم خوردم و دورشو گرم کردم بهتر شد

الهی که خدا آرامش رو به دلهاتون بده
نفس که میکشم، زیر بغلم درد میگیره. موقع بازدم خوب میشه، موقع دم درد میگیره. چای زنجفیل یکم خوردم و د ...

استرس داری؟ عصبی نشدی؟ 

یه وقتم سرماش دادی، استراحت کن. بلا دور باشه. فقط استامینفن نخور که اگت تب کردی متوجه بشی

چنان دل كندم از دنيا كه شكلم شكل تنهایی است.